Annonce

Villarreal - FCSB: (AH: +1,75) 2

Match center
8. december 2016 kl. 17:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio de la Ceramica
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 21-22-57%
Betvalue: 101,63%
Spilbar ned til odds: 1,37
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Gruppe L, 6. runde. 'Minimalistiske' Villarreal har trods kun seks point gruppen i deres hule hånd. 1-0 - og sandsynligvis også 0-0 eller 1-1 - vil bringe dem videre. På papiret burde Villarreal have klassen til at tage en stor-sejr, men det er ikke deres 'stil'.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Villarreal behøver ikke gå ud og vinde nogen stor-sejr for at gå videre. 1-0 vil gøre tricket, og det vil 0-0 eller 1-1 formentligt også.
 • Villarreal har det med at være uhyre 'minimalistisk' i disse EL-gruppespil. De præsterer kun lige præcist det, der skal til, for at gå videre.
 • Som hold er Villarreal ikke nogen 'mål-maskine'. Taktikken er typisk mere at kontrollere kampene hjem til det ønskede resultat.
 • Steaua Bukarest - med mindre de totalt ændrer stil - vil ret sikkert komme med et defensivt udgangspunkt.
 • Det ér muligt, at Villarreal-træner Fran Escriba vil praktisere en vis rotation, som han har gjort de i de foregående gruppe-kampe. 
 • Steaua Bukarest har gjort det bedre i denne gruppe, end de fleste forventede, og holdet er taktisk dygtigt og europæisk scenevant.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Villarreal er på papiret klasser stærkere end Steaua Bukarest, som trup-mæssigt oven i købet er en smule svækket i forhold til seneste sæson.
 • Jeg skriver i analysen, at 0-0 eller 1-1 formentligt er nok for Villarreal, da Zürich næppe vinder i Tyrkiet. Men tør spanierne satse på dét?
 • 'Teknisk set' skal Steaua Bukarest gå efter mål, da kun sejr eller uafgjort med minimum 2-2 vil kvalificere dem videre.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Spil-form: Min første indskydelse var at tage Steaua Bukarest på en +1,5-linie, men jeg har efter granskning af markedet bestemt mig for den lidt forsigtigere +1,75-linie. De +1,75 betyder, at væddemålet går hjem, hvis Steaua Bukarest maksimalt taber med ét mål. Taber Steaua med to, mister jeg halvdelen af indskuddet. En af årsagerne til, at jeg vælger denne linie, er at dansk-licenterede Unibet med odds 1,59 topper markedet, og det er faktisk hele 'fire klik' (0,04) bedre, end man kan få de hos de førende internationale Asian-bookies, hvilket, når vi er nede i odds-størrelse, som vi er her, ikke er så lidt endda.

Odds-udvikling: Markedet har - og det ikke overraskende efter min mening - været en smule faldende på Steaua Bukarest, men ikke med meget (skal jeg tale om en overraskelse, må det blive, at Asian-markedets oprindelige 1,60 på Steaua +1,75 ikke er faldet yderligere). Der er selvfølgelig, da vi allerede er nede i odds ikke så forfærdeligt langt fra de 1,50, grænser for, hvor meget Steaua-priserne kan falde yderligere, men jeg tror alligevel på et lille ekstra dyk her i løbet af kamp-dagen.

Bedste betaling for Steaua Bukarest på Asian Handicap +1,75: Odds 1,59 hos Unibet, 1,57 hos JetBull.

Mine procenter for 1X2:

1: 70 %

X: 20 %

2: 10 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 43 %

X: 27 %

2: 30 %

Mine procenter for H 0-2:

1: 21 %

X: 22 %

2: 57 %

Europa League, gruppe L: En af de mere spændende Europa League-gruppper, hvilket afspejles af stillingen, hvor Osmanli Ankara topper med syv point, mens de tre øvrige, Villarreal, Steaua Bukarest og FC Zürich, alle har seks point. Man skal således ikke være den store matematikker for at finde ud af, at alt afhænger af sidste spillerunde, hvor Villarreal tager imod Steaua Bukarest, og Osmanli hjemme møder FC Zürich.

Mulige scenarier er der masser af. To ting står dog klart, nemlig at Osmanli Ankara er videre med uafgjort, samt at FC Zürich skal vinde i Tyrkiet for at gå videre (dette pga. schweizernes indbyrdes kampe med Villarreal og Steaua Bukarest). Det står også klart, at en vinder i det møde, vi har for os her, mellem Villarreal og Steaua Bukarest vil være videre, mens taberen vil være ude.

Og i tilfælde af uafgjort? Tjae, det afhænger af flere ting. For det første, hvis opgøret mellem Osmanli Ankara og FC Zürich slutter uafgjort, ja så vil en point-deling mellem Villarreal og Steaua sende Villarreal videre. Slutter Osmanli - Zürich med sejr til tyrkerne, så kommer det til at afhænge af de direkte indbyrdes resultater mellem Villarreal og Steaua, og her er det væsentligt at holde sig for øje, at mødet i Rumænien mellem de to klubber sluttede 1-1. Det betyder, at Villarreal i så fald vil gå videre med uafgjort 0-0, mens Steaua Bukarest vil gå videre i tilfælde af 2-2 eller en uafgjort med flere mål end det. Og hvad så med 1-1? Ja, her vil de to holds samlede målscore i gruppen være afgørende, og her står Villarreal med '0' vs. Steauas '-1' bedst. Endeligt skal vi have sidste scenarie med, nemlig hvis FC Zürich skulle vinde i Ankara, og opgøret mellem Villarreal og Steaua Bukarest slutter uafgjort. I så fald vil Osmanli Ankara tage billetten videre frem, da de er bedre indbyrdes end Villarreal og Steaua Bukarest. Dette sidste scenarie synes dog det mest usandsynlige, FC Zürich spiller til dagligt i den næstbedste schweiziske række (de vandt sidste sæson Pokalturneringen i Schweiz), og jeg tror ikke rigtigt på, at de har det, der skal til, for at kunne vinde i Tyrkiet (det især ikke, da Osmanli Ankara ikke behøver satse, men er sikker på at gå videre blot med uafgjort). 

Sammenfattende, så betyder det, at Villarreal formentligt er videre, ikke kun hvis de vinder, men også spiller uafgjort 0-0 eller 1-1, og det må være noget, de spanske minimalister kan li'. For Steaua Bukarest er situationen, at de går videre med sejr samt nok også ved uafgjort 2-2 (eller større cifre). Banen er kridtet op.

Mine tanker & vurdering: Jeg er med garanti uenig med ikke kun det meste godtfolk, men sikkert også en del andre såkaldte 'eksperter', når jeg er på Steaua Bukarest-siden i dette møde. Årsagen er naturligvis den simple, at Villarreal skal vurderes til at være et klart stærkere hold, spanierne er på hjemmebane, og alt det sædvanlige bla-bla-bla... fra folk, der notorisk har samtlige deres bets og anbefalinger på favoritten og det såkaldt 'store' hold... (egentligt utroligt, at de kan finde konsekvent værdi i den slags spil, men okay).

Anyways, én ting skal bemærkes, før jeg skrider videre, nemlig at jeg ikke er på Steaua Bukarest til at vinde, jeg er ikke engang på dem til nødvendigvis at få point, mit punt og min anbefaling går udeukkende på, at Villarreal ikke vinder en storsejr.

Dét, synes jeg imidlertid, der er god logik i.

Villarreal har med deres sølle seks point på næsten uretfærdig vis stadig gruppen i deres hule hånd. Spanierne kunne ikke give en høstblomst for, om de bliver nummer et eller to i gruppen, alt drejer sig om blot at sikre adgang til forårets sekstendedelsfinaler. Og det gør Villarreal med en sejr uanset størrelse, samt formentligt også blot de spiller 0-0 eller 1-1. Og i en sådan situation har jeg vanskeligt ved at se lige præcist Villarreal gå ud og smadre igennem med en stor-sejr til følge. Så kan man naturligvis indvende, at Steaua Bukarest er nødt til at gå efter mål, men jeg har (bortset fra eventuelt til allersidst i kampen) også meget vanskeligt ved at se rumænerne kommer farende ud af start-blokken med offensive satsninger.

Min taktiske læsning af kampen er derfor en meget kontrolleret Villarreal-offensiv, og det sandsynligvis med det ene øre på udviklingen af kampen i Ankara mellem Osmanli og Zürich. Og derfor finder jeg god logik og værdi i indskud på, at Steaua Bukarest undgår at få en 'snitter'.

Situation - Villarreal: Minimalistisk, men godt nok. Sådan kan man sammenfatte Villarreals indsats i Europa League-gruppespillet. Spanierne gør sjældent mere end det højst nødvendige for at kvalificere sig videre til forårets cup-fase, og derfra får vi så deres virkelige styrke at se. Villarreal startede gruppespillet ud med beskedent at besejre FC Zürich 2-1, og derefter er fulgt lutter uafgjorte samt et hjemmebane-nederlag til Osmanli Ankara. Og det er formentligt nok til at booke ind til forårets cup-fase - bare Villarreal hjemme på El Madrigal kan holde Steaua Bukarest til en uafgjort med ikke flere scoringer end 1-1. Helt sikker vil Villarreal-videre-kvalifikationen være med en 1-0-sejr, og det er formentligt det, spanierne som udgangspunkt kontrolleret vil gå efter.

I Spanien er Champions League-billetterne ikke billigt til salg i Primera Division, hvor man må forvente, at Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid tager sig af tre af de fire, og med et for sæson til sæson stadigt stærkere udséende FC Sevilla-mandskab, ja så er dén konkurrence svær. Historisk er det af og til lykkedes for Villarreal at klemme sig ind på fjerde-pladsen, men normen er en af de efterfølgende placeringer, der giver adgang til Europa League. Sådan kunne det også se ud til at gå i denne sæson. Placeringerne er forholdvis tætte (hvis vi lige behændigt ser bort fra det hul, Real Madrid i den ultimative top p.t. har skaffet sig), og at Villarreal ligger en delt nummer fem til syv sammen med Sociedad og Athletic Bilbao bør ikke overraske nogen.

Form & seneste resultater – Villarreal: Det har ikke været overbevisende, hvad Villarreal har stået for den seneste måneds tid. Resultaterne (i kronologisk rækkefølge) hedder 0-1 ude til Athletic Bilbao, 1-1 ude med FC Zürich (EL), 0-2 hjemme til Alaves, 3-0 ude over Toledo (Copa del Rey) fra den tredje-bedste række, og så i weekenden en kedelig 0-0'er ude med Leganes.

Mandag skal Villarreal i Spaniens La Liga hjemme på El Madrigal op imod Atletico Madrid, og det er et opgør, der givet bliver tillagt stor betydning. Atletico Madrid er lige nu indehaver af fjerde-pladsen i Primera Division-tabellen, men Villarrel har kun to point op.

Situation – Steaua Bukarest: De internationale forventninger var ikke særligt høje til Steaua Bukarest denne sæson, men holdet har faktisk gjort det pænt godkendt, og at de stadig er med i kampen om kvalifikation til forårets cup-fase i Europa League er vel lidt overraskende. Men dels synes denne gruppe ikke særskilt stærk, og dels så fornægter 'pedigree' (traditionel klasse, kan jeg vel bedst oversætte det med) sig ikke. At det så selvklart bliver vanskeligt at hive det nødvendige resultat hjem fra den på papiret vanskeligt udséende udekamp mod Villarreal, ja der er så også evident.

I Rumænien er det svært at blive helt klog på, hvad der sæson til sæson foregår i landet bedste række Liga I. Klubber går konkurs, de flytter by, nye hold dukker op, og generelt går resultaterne op og ned. En ting kan man dog være forholdvis sikker på (at det så lader til at være det eneste, man kan være sikker på i Rumænien, er en anden ting), og det er, at Steaua Bukarest altid er der til at byde kvalificeret ind på mesterskabet. Traditionelt er mesterskabs-kapløbet som regel temmeligt tæt, hvilket også kan blive tilfældet i år. Efter 19 spillerunder fører Steaua Bukarest Liga I-tabellen, men kun med ét point ned til Viitorul Constanta, hvorefter følger Gaz Metan Medias, Universitatea Craiova og CFR Cluj. Det bliver mellem disse fem, mesterskabet bliver afgjort, og Steaua fremstår som favoritten

Form & seneste resultater – Steaua Bukarest: Resultaterne den seneste måned ser således ud for Steaua Bukarest: 0-1 ude til Concordia Chiajna, 2-1 hjemme over Osmanli Ankara (EL), 0-0 hjemme med Botosani, 1-3 ude til Dinamo Bukarest, og i seneste weekend så 3-1 hjemme over Pandurii Targu Jiu.

Trupnyt – Villarreal: Træner Fran Escriba har indtil videre roteret ikke så lidt i disse Europa League-kampe, men det er usikkert, om han tør gamble her i dette afgørende sidste spillerunde-opgør mod Steaua Bukarest. Måske / måske ikke, for ret beset burde Villarreal vel være i stand til at køre en formentlig kvalifikations-givende 0-0 eller 1-1'er hjem uanset?

Teamnews melder om, at Villarreal pga. skader er uden de to normalt faste midtbanespillere Samu Castillero og Denis Tjerisjev, og ligeledes er den alsidige anfører Bruno sammen med en anden midtbanemand, Alfred N'Diaye, meldt tvivlsomme.

Jeg tror ikke, Fran Escriba vil risikere sin anfører, men bortset fra det bliver det muligvis et Villarreal-mandskab i tæt på stærkeste. Det er dog, som sagt, usikkert.

Trupnyt – Steaua Bukarest: Også Steaua-træner Laurentiu Reghecampf må ligesom sin kollega Fran Escriba se bort fra et par normal faste midtbanespillere. Den 21-årige talentfulde og ganske målfarlige Florin Tanase er ude skadet, ligesom ghaneseren Sulley Muniru er det.

Endelig er der tvivl om den normalt faste angriber Bojan Golubovic, som jeg for en sikkerheds skyld har valgt at undtage fra mit nedenstående bud på Steauas start-11'er. 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger (idet dog Villarreals bør tages med et gran salt, da især den er usikker):

Villarreal: Sergio Asenjo; Mario Gaspar, Mateo Musacchio, Victor Ruiz, Jaume Costa, Jonathan dos Santos, Rodri Hernandez, Trigueros, Roberto Soriano, Alexandre Pato og Nicola Sansone.

Steaua Bukarest: Florin Nita; Ovidiu Popescu. Gabriel Tamas, Alin Tosca, Marco Momcilovic, Wilfried Moke Abro, Mihai Pintilii, Gabriel Enache, Rick Boldrin, William og Adrian Popa.

Kilder: Marca, SoccerWay og klubbernes hjemmesider.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback