18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Villarreal - Real Betis: (AH: +0,5) 2

Match center
14. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Jesús Gil
8. feb. 2021 kl. 20:13 (Opdateret 14. feb. 2021 kl. 22:52) 08/02
154
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 48-0-52%
Betvalue: 102,96%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Betis i en forrygende form kommer til, at tage minimum 1 point med hjem imod et Villarreal hold der 4. dage efter kampen har en Play Off kamp i forbindelse med Europa League i Salzburg.
Det taler for
 • Betis er i rigtig god form lige for tiden. De spillede seneste en rigtig god kamp hjemme imod barcalona hvor de i min optik burde havde fået det ene point. Sådan skulle udfaldet dog ikke ende. Betis har ikke tabt deres seneste 4 udekampe og med deres exit i Copa del Rey kan de nu virkelig fokusere på ligaen. De ligger nr. 7 lige nu med 5 op Europa kvalifikation. 
 • Villareal er ikke i deres stærkeste form lige fortiden. De smider point til rækkens andet dårligste hold i en ude kamp de ellers burde have vundet. Senest de to mødtes tog Elche også point i en 0-0 kamp og der skulle Villarreal også spille en Europa kamp 4 dage efter.  Holdet har i deres 5 kampe på eget græs kun leveret en sejr, resten er endt uafgjort. 
 • Villarreal skal til Salzburg og spille Europa League kamp 4 dage efter dette opgør imod Betis. Om Villarreal spare spillere til kampen her er jeg ikke helt sikker på. Men jeg tror ikke hvis der står 0-0 eller 1-1 efter 70 minutter, at træner Emery satser hele butikken. Jeg kan bedre se, at Betis satser hele butikken hvis de er bagud 1-0.
 • Rent statistik ligger Betis i en bedre formkurve end hjemmeholdet. De ligger nr. 6.  Villarreal ligger så bedre på tabellen over bedst spillende hjemmehold, der ligger de nr. 4 hvorimod Betis ligger nr. 9 på udebane listen.  Hjemmeholdet er dog faldet lidt på xG listen og udeholdet er steget lidt. 
 • Seneste indbyrdes opgør endte også 1-1 i en kamp hvor Betis havde flest chance! 
Hold øje med
 • Betis kan være ramt af deres seneste nederlag imod Barcalona. Selvom de kommer foran efter 38 minutter smider Barclona Messi på banen, han score efter 15 minutter og Betis laver et dumt selvmål efter 10 minutter. Barcelona ender med, at tage alle 3 point med en scoring af Trincao i 87 minut. 
 • Betis har det tredje højste xGA snit i ligaen på fremmed græs, kun Eibar og Granada overgår Betis. Villareal har det laveste snit xGA på eget græs. 
 • Villarreal kan med den helt store offensive klinge lige fra kamp start. De har gode individuelle spillere som Moreno og Parejo der sagtens kan bringe hjemmeholdet foran. Skulle det ske, kunne jeg godt se Villarreal forsvare de 3 point så godt de kan også satse på omstillinger og det er ikke noget Betis er specielt gode til, at forsvare sig imod. 
Oddsmarked

Markedet har fået øjne på Betis oddset på +0,5 AH har derfor også være faldende igennem dagen, hvor det imorges stod til omkring de 2,02.

Hos bet365 kan man på det 1X2 marked lige nu få oddsene: 1,90 - 3,40 - 4,00 hvilket giver et CV på 49% - 28% - 23%. Så store favoritter mener jeg heller ikke Villarreal skal være. 
Dog kunne et intressant spil være Begge Hold Score i kampen til odds 1,75 ved Bet365. 

 

Selvom jeg godt kunne se hjemmeholdet her satse på en hurtigt scoring også derefter satse på omstillinger, så ser jeg mere, at Betis har fået blod på tanden og går benhårdt efter de 3 point. Selvom der kan være lidt skuffelse fra deres nederlag imod Barcalona tænker jeg, at Betis har selvindsigt nok til, at vide at de på dagen godt kan matche sig med Villarreal. 
De er gode i deres angrebsspil og har individuelle spillere som Canales der har scoret 7 basser og Tello på 4 der sagtens kan overraske her imod et Villarreal hold hvor formen er lidt neutral og hvor Europa League fokus også begynder at komme i spil. 

Villarreal forventer jeg i 4-3-3 formation: Asenjo - Costa - Albiol - Torres - Pedraza - Trigueros - Coquelin - Parejo - Moreno - Alcacer - Gomez. 
De må undvære: Gaspar (Fo) - Pena (Mi) - Chukwueze (Mi)

Betis forventer jeg i 4-2-3-1 formation: Robles - Moreno - Ruiz - Mandi - Emerson - Guardado - Akouokou - Juanmi - Fekir - Garcia - Iglesias.
Holdet må undvære: Martin (An) - Lainez (An)

Kilder

Whoscored.com - Flasgcore.com - Understat.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - villarrealcf.es - realbetisbalompie.es 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback