18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vikingur - Fuglafjoerdur: Halvleg/fuldtid: 1/1

Match center
17. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
16. jun. 2020 kl. 04:26 (Opdateret 17. jun. 2020 kl. 21:55) 16/06
128
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Betrideildin, Færøerne - 8. spillerunde

Chance: 48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-0/1-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Víkingur er tæt på at blive sat af i toppen af tabellen og har desperat brug for tre points. Det kan de få her mod ÍF, der på trods af et fint momentum må siges at være et af de svagere hold i ligaen.
Det taler for
 • Víkingur løb ind i et urimeligt stort 4-1-nederlag mod KÍ i lørdags og er tæt på at blive sat af i toppen, men nu får de en gylden mulighed for at rejse sig igen hjemme mod noget svagere ÍF.
 • Víkingur har simpelthen ikke råd til at tabe denne kamp, for ellers risikerer de at blive set helt af i toppen. Jeg tror de ser kampen som en finale, og at de vil prøve at lægge stort pres på fra start.
 • ÍF er blandt de svagere hold denne sæson, men er efter tre overkommelige modstandere på stribe kravlet op på en 6. plads lige bag Víkingur, som de dog i en head-to-head vil få det svært imod.
 • Víkingur har vundet de sidste fem indbyrdes opgør mod ÍF, og især her på hjemmebane har de været ret overbevisende med sejre på henholdsvis 4-0, 3-0 og 3-2.
Hold øje med
 • ÍF har en ganske fin start 11'er og er lige nu det stærkeste hold fra bund-fem. Hvis holdene fra top-fem - måske især Víkingur - præsterer under middel, så kan de blive udfordret af ÍF.
 • Víkingur har været ekstremt svingende denne sæson, hvor de har formået at vinde over stærke hold som NSÍ (1-0) og B36 (4-2), men dog også har spillet 0-0 mod svagere modstandere som AB og TB.
 • ÍF er ubesejret i deres sidste tre kampe. Modstanderne har godt nok været tre bundhold, men det er en glimrende præstation for en lille klub som ÍF, og man må formode at det har givet dem selvtillid.
 • Víkingur er under pres. De er tæt på at miste forbindelsen til toppen, hvor de gerne skulle være i stand til at blande sig, og får de ikke tre points her mod ÍF, så er krisen total.
Oddsmarked

Oddset på Víkingur HT/FT er slashet en smule - nok i takt med at oddset på ren Víkingur-sejr bliver spillet ned - men der er stadig værdi at hente hos Betfair Sportsbook (og NordicBet, der er lige efter med odds 2,19). Markedets gennemsnitlige odds på Víkingur HT/FT er nede i 2,03.

Trupnyt

Víkingur

Hjemmeholdet må se bort fra Bogi R. Petersen (midtbane; fast), der er i karantæne. Han huserer på den defensive midtbane, og et oplagt alternativ for Víkingur ville være at satse mere offensivt - fx ved at have den tidl. Næstved-topscorer Finnur Justinussen med fra start i et tomandsangreb.

ÍF

Gæsterne er uden Pól Jákup Lundsbjerg (midtbane; reserve). Dánjal á Lakjuni (fløj; fast) udgik med en skade mod TB i fredags og er tvivlsom til opgøret mod Víkingur.

Forventede startopstillinger

Víkingur

Elias Markná – Ari Olsen, Atli Gregersen, Vukasin Tomic, Bergur Gregersen – Gunnar Vatnhamar – Sølvi Vatnhamar, Lukasz Cieslewicz, Jákup Johansen – Andreas Lava Olsen, Finnur Justinussen

ÍF

Milos Budakovic - Sjúrður Pauli Nielsen, Jens Joensen, Jan Ellingsgaard, Andy Olsen - Karl Løkin, Hákun Edmundsson - Dánjal á Lakjuni, Ari Ellingsgaard, Filip Djordjevic - Uros Stojanov

Kilder

in.fo, Faroesoccer

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback