18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Veronica Cepede Royg - Anna Bondar: 1

13. november 2021 kl. 21:00 - w60 - Santiago - grus
13. nov. 2021 kl. 16:29 (Opdateret 14. nov. 2021 kl. 00:43) 13/11
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Chile

Chance (1-2): 33-67%
Betvalue: 121,44%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Så er det back to back finale tid for Bondar der bare har været super spillende i lang tid.

Der er langt fra at sige at Royg skal tabe mod Seguel i første kamp, til at skulle vinde over Bondar i finalen. Royg vandt tiebreak i sin første kamp, og har ikke set sig tilbage siden.

Royg har seneste slået Gorgodze og Parry i 2 sæt, og har gang i noget godt her. Selvom hun mest står klisteret til baglinjen, har hun haft godt styr på sine grundslag, og har været bedre end i meget lang tid til at beskytte sin serv. Hun har tidligere stået med pokalen i hånden i mindre events i Santiago, og det er måske slet ikke så tilfældigt at det pludselig hænger sammen for hende igen.

Bondar har nu vundet sine sidste 14 kampe på grus, og står endnu en gang fortjent i finalen. Aragano kunne have fået skovlen under hende, men i begge sæt kørte Bondar den alligevel hjem, hvilket bekræfter at alt går hendes vej for tiden. I semifinale mod Hartono, var hun et utal af gange nede med break i 2 sæt, men formåede hver gang at tage det tilbage, og afgjorde sættet med mindst mulig marginal i tiebreaken, som Hartono ellers har en god trackrekord i.

Bondar står lige nu som et fysisk pragteksemplar, og kører en solid baghånd og god serv. Historikken skal hjælpe Royg i mål i et skidt år, og Bondar har vist stor usikkerhed i sine 2 sidste kampe.

1 enkelt møde gav en 2-0 sejr til Royg tilbage i 2019 i Europa, men siden da er Royg gået ned og Bondar er gået meget op.

Oddset har været stigende på Royg, men med den hårde periode Bondar nu har været igennem, kunne Royg lige have det ekstra nødvendige overskud til denne kamp. Marathonbet ligger lige et lag højere end de fleste andre.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback