18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valeria Savinykh - Lucia Bronzetti: 1

Match center
12. januar 2022 kl. 00:10 - Tennis, Australien - WTA - Australian Open, Qualification | f
Court 15, Melbourne Park
11. jan. 2022 kl. 18:46 (Opdateret 12. jan. 2022 kl. 01:27) 11/01
52
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale kval til AO.

Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 106,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Bronzetti er startet fint op her første gang i sin karriere i Australien. Sidste uge gav 2 sejr, og et snært nederlag til Kenin i 2 sæt, og så fejede hun Hesse af banen med blot 2 partier her i 1 runde kval.. Hun er lige nu på den højeste placering hun har haft som nr.145, men mon ikke hun pusler med at ramme den gyldne top 100, hvilket er et realistisk mål for hende.

Bronzetti har ofte perioder af kampene hvor hun dominerer, hvor hun kan holde let og lægge hårdt pres på modstandernes partier. Hun mangler stadigvæk lidt af det hele spillemæssigt hvis det skal blive rigtig stort, men syntes hun har bevist sig stærk i de kategorier man ikke fysisk træner sig stærk i.

Savinykh har ramt 30 år og havde engang netop prøvet at være top 100 spiller. Det er ikke et navn man lægger specielt meget mærke til, men snart knap 700 spillet kampe over 15 år er alligevel en del rutine. Det lykkedes hende ikke at vinde en kamp i de sidste 6 forsøg sidste år, og havde inden første kval runde ikke spillet siden slut September. Hun havde dog både titel og finale fra itf hardcourt, og så var hun pengegrisen i sidste års kval runder i Australien, hvor ca. odds 5, 5 og 3 gik hjem inden Cornet sendte hende ud i 1 runde i en tredje sæts tiebreak afgørelse. Netop Australien er den Grand Slam hun historisk har klaret sig bedst i ved deltagelse et par gange, hvor hun endnu mangler at berøre de andre.

Der er lidt Putintseva over denne russer, som kan være ubehagelig i returspiller og momentvis god i serv. Hun spiller også på andre tangenter end spillet på banen, så en ekstra udfordring for Bronzetti her. Savinykh har spillet 3 kampe i år og er kommet fint fra land, så kan ikke lade vær med at kigge lidt på hvor hun har præsteret godt før, kontra Bronzetti der er ny her.

Syntes overordnet set at markedet er for højt her, men kan godt forstå respekten omkring Bronzetti der lige har vist sig flot frem mod Kenin. Man skal dog ikke glemme at hun lige så godt kunne tabe kampen forinden, og modstanderen her var overhovedet ikke af samme kaliber som Kenin.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback