18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valeria Bhunu - Elizabeth Mandlik: 1

16. september 2021 kl. 10:00 - w25 - Jonnesburg - hardcourt
15. sep. 2021 kl. 23:26 (Opdateret 16. sep. 2021 kl. 12:24) 15/09
65
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Spændende opgør med 2 godt spillende kvinder der mødtes for ikke så lang tid siden.

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

26 årig Bhunu tabte den kamp i 3 sæt, efter at have vundet titlen ugen forinden, og var sat til odds 1,60 i den kamp.

Bhunu står for mig som en moden disciplineret spiller. Hun har været i mange finaler, men titler er det kun blevet til i Tunesien i år, og i Sydafrika tilbage i 15. Hun har/havde tennis base i Sydafrika, og har også som junior spillet mange kampe der. Hun er en stærk spiller, der træder ind og slår vindere når chancen byder sig, og kører ellers en fin defensiv med god styrke i boldene.

Amerikanske Mandlik som ligesom næsten alle amerikaner man berører har været igennem College systemet hvor hun var meget succesfuld. Efter hun slog Bhunu tog hun titlen, og igen ugen efter med finale sejr over Riggi begge gange i 3 sæt. Hun har siden da været forbi USA for at tabe 2 kampe i 3 sæt, men mod fin modstand, så kommer med en stor portion tro på tingene her. Inden sit flotte run, havde hun ikke været speciel god på itf touren i år, og havde også negativ rekord sidste år, men alt det kan være lige meget, hvis hun har fundet sin rette hylde nu.

Hun er datter er en Grand Slam vinder, og har før udtalt sig omkring det pres der ligger i det. Man burde tænke at sådan en turnering burde hun kører hjem, men der skal bevises mere før man tror på det. 

Jeg syntes de ligger for meget vægt på sidste kamp. Tænker her at Bhunu kan bruge sidste kamp som motivation, nu da det foregår i hendes baggård. 

Oddset er stigende på Bhunu som på det danske marked ligger på 2,25, men Bet365 kører med 2,50 som slår hele markedet. Kunne godt tænkes at den kunne købes endnu højere til kampstart, men allerede nu syntes jeg den er pænt betalt.

Bhunu har været igennem 3 kampe og vundet overbevisende, hvor Mandlik har fået en enkelt hvor hun også kørte den sikkert hjem i 2 sæt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback