18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Real Valladolid: Over 2,5 Mål

Match center
9. maj 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Jesús Gil
4. maj. 2021 kl. 06:44 (Opdateret 9. maj. 2021 kl. 18:06) 04/05
142
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Det bør tegne til en underholdende kamp når "Los Murcielagos" på eget græs tager imod "Pucelanos".
Valencia spillede seneste nåede af en kamp imod Barcelona hvor de næsten fik et point. Valladolid kunne trække 1 point ud af kampen mod Betis!
Det taler for
 • Hjemmeholdet spillede 2-3 senest imod Catalanerne fra Barcelona. De spillede godt i den kamp, og taget i betragtning af deres placering i ligaen burde de næsten havde fået et point med der fra. Sådan skulle det ikke være, desværre. De kan nu jagte deres første sejr i 6 kampe når de tager imod Valladolid og dermed rykke længere væk fra stregen af!
 • Valladolid tog hjemme imod Betis. "Pucelanos" kom rigtig godt ud til den kamp og stod bedre på banen end hvad jeg havde forventet. De fik 1 point med derfra, men burde reelt set have taget alle 3 point. Efter de fik reduceret til 1-1 stod de dybt og kompakt i frygten for at tabe, og havde stort set ikke en chance efterfølgende. De ligger med 1 point over stregen men med Huesca og Elche i ryggen!
 • Valencia kan med en sejr til dette opgør stort set sikre sig endnu en sæson i ligaen. De lige nu med 6 point over stregen. Imens skal Valladolid gå efter de 3 point, og chancen for dem er noget større imod "Flagermusene" end imod Betis.  Valencia har det nemlig svært imod vel organiserede hold, og det må man sige at udeholdet altså godt kan stille med. 
 • Tlgengæld fejler offensiven fra hjemmeholdet ikke noget! Med Soler, Guedes og Gomez i front bliver der scoret en del mål. Specielt på eget græs hvor man næsten er det hold der scorer flest mål, men samtidig også lukker en del ind.  Valladolid kan med Weissman, Orellana og Mesa også godt se sig selv på tavlen. De får udbytte af deres chancer og tøver ikke med afslutningerne! 
 • 4/5 af de seneste kampe Valencia har spillet er gået over linjen. De har tilladt i alt 11 mål samtidig. På eget græs er linjen blev slået 4 gange og man har tilladt 8 mål.  Valladolid har slået linjen i 2/5 af deres seneste kampe. De hat tilladt 7 mål. På fremmed græs er linjen gået over 1 gang og man har tilladt 5 mål! 
 • Det er ikke helt tilfældigt at især Valencia ligger højt på bde xG & xGA listen. Under træner Gracia spiller de nemlig med høj risiko og giver derfor en del muligheder bagud. Deres defensiv har jeg omtalt før som værende lidt "klodsede". Der sker en del fejl på deres linje og de ser til tider ud som om at de ikke helt er i kontrol. Det kan udeholdet godt udnytte sig af! 
Hold øje med
 • Det er en vigtig kamp for begge hold. Og i princippet kan Valencia godt stille sig tilfreds med en point deling. Valladolid skal nu bruge en sejr. Men skulle der stå 1-1 efter 70' minutter kunne de ligesom imod Betis stille sig dybt og kompakt! 
 • Hvis Valencia satser på at komme ud og kontrollere kampen fra start af vil nok møde et defensivt vel organiseret hold. De står godt i deres linjer og under træner Sergio har man fået styr på hvordan man forsvarer sig i de små rum imod hurtige og kreative spillere. Det kan tale for at linjen ikke går over! 
 • Valencia har det med ikke altid at stå godt imod de solide hold. Der har de manglet præcision på deres muligheder. Da de f.eks. senest mødte Alaves endte kampen 1-1. Valencia nåede lige at scorer et par minutter efter Alaves bragte sig foran. På fremmed græs imod Osasuna endte kampen der 3-1 til hjemmeholdet. De har det bedre imod offensive hold hvor de kan stille sig afventende! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 lige nu hente oddsene: 2,05 - 3,20 - 3,75.
Det giver et CV på: 46% - 29% - 25%. Jeg syntes at Valencia er blevet gjort til lidt for store favoritter her. Valladolid kan godt hente alle 3 point imod et svagt defensivt hjemmehold. 
Som nævt tidligere står Valencia ikke specielt godt imod de mere solide hold. De har det absolut bedst nårde ikke behøver at skabe spillet. Dog skal hjemmeholdet også frem og satse, og det kommer til at kaste rum bagud som udeholdet nok skal udnytte til deres fulde. 
Så et interessant spil kunne være at Begge Hold Scorer i kampen til odds 1,90 ved Onsidebetting. 
Jeg har svært ved at se Valencia holde målet rent. Weissman og Orellana er en farlig cocktail sammen. De har vist sig stærke på standard situationer. Samtidig er udeholdet heller ikke bange for at tage chancer udefra feltet af. 

Seneste de to stødte hovederne sammen endte kampen der 0-1 til Valencia. Chancer på mål var der nok af og oddset på over linjen stod til ca. 2,15. Altså det samme odds vi får nu her. Derfor syntes jeg klart det giver mening at se i retning af mange mål. 
De to holds svagheder, kan de to holds styrker godt udnytte til fulde og dermed få mål! 

Kampens Forløb: 

I bund og grund ser jeg en kamp hvor Valencia vil forsøge at komme ud og tage kontrol fra starten af. Skal de vinde kampen er de nødt til at sætte sig hårdt på den og overraske Valladolid med et hurtigt mål. På den måde får hjemmeholdet den nødvendige selvtillid til forsat at finde åbninger i deres forsvar og bombe løs. 
Valladolid skal derimod prøve at ødelægge deres kontrollerende spil. Hjemmeholdet er ikke bange for at have bolden meget, men er ikke altid super gode til at udnytte at de har bolden. De har over deres seneste kampe fået bedre styr på deres midtbane hvor man f.eks. har sat Daniel Wass mere i aktion på den offensive midt. Det klæder deres spil. Tilgengæld med ham derop er der også rig mulighed bagud for modstanderen. Hjemmeholdet forsvare sig ikke super godt imod standard situationer, der syntes jeg at de mange gange har manglet kommunikation og det har kostet dem. 
Valladolids defensiv har til tider set tung ud. Et held for dem var i seneste kamp at Betis ikke gav den fuld skrue de sidste 20 minutter for det kunne have kostet dem det ene point. Selvom de står solidt i deres kæder har de svært ved over en hel kamp at bibevare deres defensive pres og dermed giver de en smule efter over tid. Skulle Valencia så først komme foran, så er Valladolid nødt til at åbne op for deres organisation og komme frem! 

Trup Nyt: 

Valencia forventer jeg kommer i en 4-4-2 formation. 
Domenech - Wass - Gabriel - Guillamon - Gaya - Musah - Racic - Soler - Guedes - Gomez - Gameiro 
Fravær: Lato
Valencia stillede noget mere defensivt op imod Barcelona i en 5-3-2 formation. Det tror jeg ikke de gør her! 

Valladolid forventer jeg i en 4-1-4-1 formation
Jimenez - Janko - Sanchez - El Yamig - Olaza - Fernandez - Plano - Michel - Mesa - Orellana - Weissman 
Fravær: Perez - Garcia 
Valladolid har tidligere stillet og brugt en 4-4-2 formation som værende deres stil. De stillede 4-1-4-1 imod Betis. Det kunne de også kommer i her imod Valencia. 

Hold gerne øje med Sportsmole.co.uk forventede start opstilling én før kamp start! 
 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Betxpert.com - Understat.com - Laliga.com - Marca.com - Sportsmole.co.uk - Transfermarkt.com - Valenciacf.com - Realvalladolid.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback