18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Real Madrid: Over 2,5 Mål

Match center
19. september 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Pablo González
Se kampen på TV2 Play|TV2 Sport X
13. sep. 2021 kl. 06:53 13/09
75
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Både Valencia og Real Madrid har spillet to meget målrige kampe i den seneste runde. Valencia vandt ude 1-4 over Osasuna, imens Real Madrid hentede en 5-2 sejr over Celta Vigo hjemme på Estadio Santiago Bernabeu!
Det taler for
 • "Los Blancos" skød sig selv til toppen af tabellen med en 5-2 sejr over holdet fra havne byen Vigo. Benzema sørgede for et hattrick, imens hjalp Vinicius Jr, og nyankommende Camavinga til i stor sejren! Dog lukkede Real Madrid alligevel mål ind i imod de "Blå Hvide" og kom allerede efter fire minutter bagud. Tyve minutter senere udligner Madrid, men kommer bagud ud igen i det 31' minut! 
 • "Los Murcilagos" var ikke just gjort til favoritter da de træder ind på Estadio El Sadar imod "tyrene" fra Pamplona. Osasuna der selv ikke havde tabt en kamp endnu, måtte her i fjerde spillerunde se sig slået til jorden efter Guedes og resten af Valencia tog alt fra hjemmeholdet! Valencia starter ellers dårligt ud og kommer hurtigt bagud. Efter udligningen er Osasunas mål blevet til et skydetelt! 
 • Begge hold ser noget mere offensive ud i deres spil efter hhv. Bordalas er kommet til Valencia og Real Madrid hentede Ancelotti tilbage! Stor klubben fra hovedstaden har været hårdest ramt i dette transfervindue med båede Ramos og Varanes departures til hhv. PSG og Man Utd. Madrid hentede så Alaba til fra Munchen til deres midter forsvar, han var ude med skade imod Vigo!
 • Valencia spiller utrolig godt for tiden, både ude men også hjemme. Og især på eget græs kommer de absolut under egne fans til at blive båret frem. Guedes har over de seneste runder virkelig fået hævet sit niveau, ikke kun som angriberen der står klar, men også som en den offensive midt der starter spillet. Med hans opbakning i Soler, og Guillamon er de en farlig offensiv! 
 • Selvom Valencia har fået meget mere ud af deres offensiv, så ser der defensiv stadig en smule "klodset" ud. De tillader imod Osaunsa, men også andre hold som Alaves og Granada at kommet meget tæt. Selvom den nyankommende Alderete scorede på hovedstød imod Osasuna, så har han ikke imponeret mig i det central defensive.!
 • Valencia skal imod Real Madrid ikke tillade dem at komme for tæt, så bliver de straffet. Generelt syntes jeg deres linje skal stå noget højere, og de kan i mange situationer takke deres keeper Mamardashvili for et par gode redninger. Madrid spiller dybt, hurtigt og bruger tit kanterne med Vinicius og Bale. Har bliver Gaya, og Correia meget udfordret! 
 • Ikke så anerledes spiller Valencia. De kan bestemt også ramme Marid hårdt i både dybden, på kanterne hvor Soler, Wass og også Guedes kan dominere. Men også på omstillinger kan Valencia finde chancer, og de chancer udnytter de 100%. Skulle Alaba forsat være ud til denne kamp, så bliver der tryg på den centrale defensiv hos gæsterne! 
 • Ikke mindst så ligger begge hold på i toppen, og der skal begge hold gerne blive, og det kræver tre point.  Valencia, har bestemt for forhøjet deres xG snit, det samme er deres xGA snit også. Madrid har spillet 3/4 kampe hvor linjen er gået over. Kun imod Betis kom der ét mål! 
Hold øje med
 • Valencia har været flyvende, men nu møder de en af de helt store drenge i ligaen. Her kunne Bordalas bestemt godt spille mere defensivt. Den tidligere Getafe træner, har tidligere haft succes med at stille sig mere dybt imod de store hold, og på den måde få point med! 
 • Madrid har en Champions League kamp om Onsdagen, hvor de skal en tur til Milan og spillet imod Inter. Dette bliver en absurd svær kamp for hovedstads holdet. Ikke desto mindre skal Madrid nu vænne sig til også at spille kampe i midtugen. Det kan betyde en smule mere kompakthed fra Ancelotti!
 • Udover det, så kan Ancelotti heller ikke være helt tilfreds med at Celta Vigo scorer to mål, hvor af begge mål næsten kommer på omstillinger. Casemiro lignede i hvert fald en travl mand på den defensive midtbane. Ikke desto mindre, må Ancelotti bringe en mere komptakt og solid stil med som skal sættes ind i holdet! 
 • Valencia har det bedst med at bolden er ved deres egne fødder, det samme har Madrid, derfor kunne man godt forstille sig et Match Up hvor kampen om bold kontrol kommer meget i spil, og dermed kan spillet blive mere på midten af banen end på den sidste tredje del. Omvendt er begge hold gode i omstillinger, dybden og henover kanten, så jeg tror stadig vi kommer til at se mål! 
 • Det som begge hold nok vil have fokus på er dødbolde. Både Valencia og Madrid er utrolig skarpe i disse situationer, og selvom bolden skulle komme i et angreb fra en af kanterne eller fra hjørnespark ville det klart være det som holdende skulle passe på med. Det taler selvfølgelig for hvis Alaba er ude med en skade, men jeg forventer han starter inde! 
 • Valencia's venstre midtbane mand Cheryshev blev skadet i kampen mod Osasuna. Med ham ude er Valencia nok nødsaget til at starte inde med Foulquier fra Granada. Ikke et dårligt bud, men det ville klart være bedst med russeren start han trods alt stadig bringer fart og dybde løb med sig på venstre kant! 
Oddsmarked

1X2 markedet er begyndt at få øjnene op for Valencia og oddsene hos de forskellige bookmakers er begyndt at droppe på en hjemme sejr. Hos Bet365 kan hente oddsene: 4,20 - 3,75 - 1,80! 
Det giver et CV på: 23% - 25% - 52%. 
Jeg syntes at Madrid er blevet gjort til en smule for store favoritter her. Oddset på en ren Madrid sejr bør i min optik ligge omkring de odds 2,00. De har stadig en midtuge kamp som de skal fokusere på, og fire dage efter skal de så en tur til Valencia og måde ligaens lige nu andet bedste hold. Valencia bliver heller ikke et hold der bare lige væltes om kuld. De står trods alt stadig godt i deres kæder, kun deres defensiv syntes jeg har set en smule svag ud. Men så har de stadig deres WonderKid i deres keeper, der absolut har fortjent rettet til første valg. 
Tilgengæld forventer jeg der bliver hård kamp om bolden og om kontrol. Jeg tror ikke hverken Valencia eller Madrid stiller sig ned, det ligner ikke rigtig de to hold. 
Så et andet interresant spil kunne være at kigge efter noget kort spil når de linjer åbner. Udover det, hvis man kan finde noget special spil på antal skud på mål af Guedes kan man med fordel kigge den vej også. 

Et 1X spil kunne måske også være noget. Men Madrid skal stadig være favoritter til kampen, og bringer de samme spil med til Estadio Mestalla kunne jeg godt se Madrid vinde med 1-2 mål. Men jeg tror stadig de selv kommer til at lukke mål ind. 
Senest de to hold mødtes endte kampen der 2-0 til Madrid på deres græs. En indbyrdes kamp før den endte 4-1 til Valencia. Begge over 2,5 mål odds endte nede i 1,44 til 1,55. Så at vi lige nu kan få odds 1,83 syntes jeg er rigtig fint! Det odds skal nok droppe! 
 

Kampens Forløb: 

Det bliver spændende at se hvordan holdene kommer ud til denne kamp. Jeg forventer at Valencia vil gøre alt for at få kontrol over kampen i første halvleg. Det bliver ikke en nem opgave, og med deres forsøg vil de også ret hurtigt komme til at åbne op i deres organisation og dermed tillade angreb på omstillinger, og dette vil blive straffet. Madrid kan godt tillade at stille sig mere afventende, men med den stil som Ancelotti har bragt til bordet over de seneste par kampe så agter de nok at angribe fra start. 
Den gode Bale startede ikke inde imod Celta Vigo, istedet prøvede de Hazard af. Han blev så skiftet ud med Camavinga som kom i det 66' minut og efter seks minutter allerede bragte mere til bordet end hvad Hazard gjorde. 
Så jeg kunne godt se Camavinga fik lov til at starte inde. For spillets skyld håber jeg lidt at Alaba starter ude, så vi kan få Nacho ind i det centrale forsvar. Det ville give en mere åben organisation! 
Valencia kommer med mindre andet sker, med den samme opstilling som imod Osasuna, uden Cheryshev selvfølgelig. Den trup kan uden tvivl stadig gøre ondt på Madrid! 

Trup Nyt: 
Valencia: 4-4-2
Mamardashvili - Correia - Paulista - Alderete - Gaya - Soler - Wass - Guillamon - Foulquier - Guedes - Gomez
Ude: Cheryshev

Real Madrid: 4-3-3
Courtois - Guiterrez - Fernandez - Militao - Carvajal - Valverde - Casemiro - Modric - Vinicius - Benzema - Camavinga 
Ude: Bale - Ceballos 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Whoscored.com - Soccerway.com - Laliga.com - Youtube.com - Marca.com - Valenciacf.com - Realmadrid.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback