18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Granada: Begge hold scorer: Ja

Match center
21. marts 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Javier Alberola
18. mar. 2021 kl. 07:18 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 18:10) 18/03
158
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Både Valencia og Granada kommer på tavlen når start fløjten lyder på søndag kl: 16.15. Der kan spilles forholdsvis frit, og med Valencias to topscorer tilbage i truppen bør der være lagt op til en målrig affære!
Det taler for
 • Valencia ligger nr. 12 med 30 point. De kan med 3 point komme et skridt nærmere Top 10 stigen. Hjemmeholdet har 7 point ned til stregen og der er kun 11 spillerunder tilbage, derfor skal de selvfølgelig passe på de ikke havner for tæt på stregen. Udover det, må der være noget revancelyst efter deres seneste nederlag til lokal holdet Levante.
 • Granada ligger nr. 8 med 36 point og kan spille sig tættere på endnu en plads i Europa League med 3 point. Om de når den plads det tvivler jeg på. Det er nogle stærke modstandere der ligger foran sydspanierne. Granada har ikke just vist at de er begyndt at være trætte. Senest tog de en 1-0 sejr imod Sociedad og kampen før det slog de så Molde 2-0 hjemme i Europa League. 
 • Granada har så retur kampen imod Molde 4 dage før opgøret her. Granada satser stort på Europa League, så derfor tror jeg ikke de kommer til Molde for at tage let på tingende. Den kamp skal vindes, ellers som udgangspunkt køres hjem på et kryds.  Valencia har hele 9 dages forberedelse til kampen her. Granada har 4. 
 • Valencia får deres to topscorer Soler og Gomez tilbage fra karantæne samt Racic fast midtbanespiller. Det er en klar fordel for et hold som Valencia der bruger deres midtbane meget til at skabe spillet og specielt Soler bliver tit sat i scene for deres angreb. Tilgengæld tror jeg at de får svært ved at forsvare sig imod Granadas omstillings parate og hurtige offensiv.
 • Valencia har ikke tabt en eneste af deres 5 seneste hjemme kampe. Dog har de i tre af de kampe selv scoret og lukket mål ind og det er specielt til de lidt dårligere rancheret hold de har lukket mål ind til. Granada har så Ligaens dårligste udebane form. De har selv scoret og tilladt mål i 5/5 af deres seneste udebane kampe. Det gør også at de har ligaens højeste xGA snit på fremmed græs. 
 • Hjemmeholdet ligger også ret højt på tabellen over xGA på deres hjemmebane. Samtidig ligger begge hold i midten af tabellen på xG listen. 
Hold øje med
 • Kampen kan blive mere taktisk end hvad jeg forventer. Jeg forventer sådan set en åben kamp, hvor begge hold kommer til skabe chancer og hos bookmakerne forventer man også en forholdvis målrig kamp. Men Granada tog alligevel en 1-0 sejr seneste imod Sociedad og kunne dermed også holde dem fra fadet. Valencia kom så heller ikke på tavlen senest imod Levante, men der manglede de også 4 profiler.
 • Valencia får deres faste forsvarsspiller Gaya tilbage også som godt kan skabe en solid defensiv der kan være svær at bryde. 
 • Selvom at begge hold ligger i midten af xG tabellen er situatione lidt anerledes når vi kigger på eget og fremmed græs. Valencia har været gode til over deres seneste kampe at skabe chancer, de er blevet bedre til det, men stadig ikke fantastiske. Granada kunne jeg også se have svært ved at finde målet. Når de allerede har en kamp en i benene fra deres retur opgør imod Molde!
 • Skulle Granada tabe kampen imod Molde eller endnu værre for dem ryge helt ud af EL, så kunne det godt tænkes at de mentalt og energimæssigt kommer svækket ud til kampen her. Det skal selvfølgelig være en fordel for hjemmeholdet. 
Oddsmarked

Oddset på det rene 1X2 marked ligger nu hos Bet365 til odds: 2.00 - 3,50 - 3,75.
Hvilket givet et et CV på: 48% - 27% - 25%.

Valencia skal selvfølgelig være favoritter her, det er der ingen tvivl om. Oddset på den rene sejr til Valencia ser spændende ud. Højeste odds ligger på 2,05. Jeg stoler dog ikke på at Valencia kan holde Grananda fra fadet nok til spille Valencia til det odds. 
Dog kunne det være interessant at kigge i retning af over 2,5 mål. Oddset er faldende på den linje, men kan stadig fås til odds 2,10 hos eksempelvis Bet365. Jeg tror det bliver en målrig affære og skulle der komme mål i første halvleg er kampen for alvor åben. 
Ved seneste indbyrdes opgør lå oddset på begge hold scorer på 1,80 på Bet365. Så jeg syntes vi har fat i et glimrende spil her. 

 

Kampens forløb:

Valencia er begyndt at finde den rette form igen, og der slet ikke nogle tvivl om at de spiller bedre end hvad de gjorde for 10 runder siden. Dog syntes jeg stadig, at der er ting i deres defensiv der kunne arbejdes med. Jeg syntes de har svært ved at finde den rytme og stil der defensivt passer dem. Det er som om, at der er lidt usikkerhed i kæden så snart det går hurtigt, og modstanderen kommer med det kreative spil, eller sætter en omstilling i gang. 
Jeg tror Valencia kommer godt fra start, de gjorde det imod Levante, men de tabte desværre den kamp. De bør komme ud og se en mulighed for alle 3 point, og derfor tror jeg også, at nu hvor de har Soler og Gomez tilbage i truppen at de blæser til angreb fra start. 
Granada tror jeg kommer til at spille meget på deres omstillinger og måske endda overlade en stor del af spillet til hjemmeholdet, så de kan straffe dem i de rum de giver bagud. Granada har også fået sat Soldado mere i spil i deres seneste kampe, en vigtig offensiv brik der hurtigt finder de små rum og huller i modstanderens defensiv. 
Udover det, er der tradition for mange mål når de to hold mødes. I deres seneste 4 indbyrdes opgør har begge hold scoret i 3/4 kampe. 

Tryp Nyt:

Valencia forventer jeg i en 4-4-2 Formation. 
Cillesen - Gaya - Diakhaby - abreu - Correia - Guedes - Racic - Soler - Wass - Lee - Gomez.

Granada forventer jeg i en 4-3-3 Formation: 
Silva - Miguel - Duarte - Sanchez - Ruiz - Gonalons - Quina - Herrera - Diaz - Soldado - Kenedy

Kilder

Whoscored.com - Betxpert.com - Understat.com - Flashscore.com - Oddsportal.com - Transfermarkt.com - Laliga.com - Valenciacf.com - Granadacf.es

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback