18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tyloo - Vici: 1

30. april 2021 kl. 12:00 - Perfect World League Season 1 2021
30. apr. 2021 kl. 01:29 (Opdateret 30. apr. 2021 kl. 18:09) 30/04
36
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Perfect World League Season 1 2021

Chance (1-2): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Tyloo har ikke været til, at skyde igennem. 11 sejre ud af 12 mulige er mere end godkendt. Vici har vundet alle deres kampe, som lyder på 5 ud af 5 styks. Dette bliver individualisternes kamp, hvor selvtilliden og momentum kan blive afgørende.
Det taler for
 • Tyloo har i 2021 vundet 11/12 kampe på HLTV. Af de 11 vundne kampe, er der kun tabt map, i fire af kampene. Det et Tyloo hold, som virkelig har fundet kampformen.
 • En veto med en fordel, er ikke til at kimse af. Tyloo kan køre vetoen, som de lyster. Vici er et hold, som historisk hverken spiller en god Vertigo eller Overpass. Samtidigt er Mirage et map, som Vici er svingende på. Tyloo kan spille alle maps undtaget af Nuke.
 • Det ikke mange kampe, som Vici har spillet de sidste seks måneder. Det kun blevet til ti kampe. Bare i 2021, er det blevet til sølle fem kampe. Der vil mange kampform, samtidigt med lidt kamp-rust skal bankes af.
 • Vici har spillet langt fra topniveauet. De seneste to kampe, har Vici virkelig spillet under niveau. Både taktisk og individuelt, har de lignet et hold, som endnu er på ferie. Trods to 2-1 sejre, har tingene bare ikke siddet hvor de skulle.
 • Tyloo med fem mand, som snitter over 1.0 i rating. Tyloo har esserne, som gerne tryller et topniveau frem, mod de bedste hold. Attacker og Dank1ng, har de ekstra procenter, som ingen hos Vici har. Duoen snitter 1.28 og 1.24 i raing, samt 1.29 og 1.24 i impact. Den fire-power de kommer med, har lige de ekstra. Derudover er det bare fem mand, som kan afgøre kampen for Tyloo
 • En masse kampe sammen. Et Tyloo som er kommet godt i gang med 2021, med en titel allerede. Giver selvtillid og tro på tingene. Vici mangler tempo og køllighed. De slet ikke oppe i det gear, som man ved de har. Tyloo ser skarpere ud, af de to hold lige PT. Tyloo momentum kan blive en afgørende faktor.
Hold øje med
 • Tyloo har en bred map pool. Problemet her er, at de elsker at spille maps, som Vici også spiller. Tyloo skal udnytte svaghederne hos Vici. Om de så gør det, tvivler jeg på. Bliver Train, Inferno og Mirage 2 ud af de 3 maps efter vetoen er slut. Så har Vici vundet i lotteri.
 • Vici har ikke haft mange officielle kampe. Men de har praccet en masse. Det har givet plads og tid til, at kunne overraske i vetoen, mod hademodstanderen. Vici har haft mulighed for, at se Tyloo på samtlige maps. Vici kan have esser i ærmet, til dagens kamp.
 • Vici har fire mand, som snitter mellem 1.16 og 1.26 i gennemsnit for de fem kampe. Det vilde stats, som er lagt for dagen. Vici har individualisterne til, at kunne byde Tyloo op til dans. Rammer JamYoung og co a-game, så vil Tyloo få sit at se til.
 • Tyloo har en masse sejre bag sig, men alle kampene har ikke været af samme kvalitet, som Vici kommer med. Tyloo smider mange dumme runder og føringer. Strammes der ikke op, så vil de blive straffet på serverne.
 • Vici er af en anden kaliber, end de fleste hold som Tyloo har mødt. Er de ikke omstillingsparate, så vil de få et kulturchok. Vici er det bedste kinesiske hold udover Tyloo selv. Så der vil komme tempo på drengen og Tyloo skal have fat, i den dybe taktik-bog.
Oddsmarked

Unibet 1.75
Onsidebetting 1.80

Licensløse bookies har værdi.

En kamp som denne, kunne meget vel være en 50/50 kamp, under normale omstændigheder. Men Tyloo er kommet godt i gang og kommer ind til denne kamp, med noget af et momentum. Vici har været lidt shaky i deres kampe. Så hvor de står rent niveau, kan jeg godt have mine tvivl omkring. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback