18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

The Masters: 1. Runde: Sebastian Munoz - Robert Streb - Henrik Stenson: 1

8. april 2021 kl. 14:00 - Golf, European Tour and PGA Tour
7. apr. 2021 kl. 17:22 (Opdateret 7. apr. 2021 kl. 17:34) 07/04
59
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1. Runde: Sebastian Munoz - Robert Streb - Henrik Stenson

Chance (1-X-2): 50-27-23%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Masters er tilbage på sin vante plads i starten af april, efter turneringen sidste år blev udskudt og afholdt i efteråret. Dustin Johnson vandt turneringen med en rekord-score på -20, og konsekvensen virker da også til at være, at den berygtede kommite bag turneringen har sat skub i at gøre forholdene så svære så muligt. Meget af det giver selvfølgelig også sig selv ifht. årstiden. Greens rygtes at være ekstremt hårde, hvilket vil gøre det korte spil (Strokes Gained Around the Greens) til en langt større faktor end sidste år, hvor de sugede godt til sig.

Spillet er dels betinget af tro på colombianske Munoz, men lige så meget at jeg er en del under markedet på især Stenson. Stenson går ind til turneringen i skrækkelig form, og har vel ikke været mere undertippet til en major de sidste ti år. Han har misset cuttet i otte af de ti turneringer han har spillet i år. Bedste resultater er T23 i RSM Classic i oktober sidste år, samt en T21 i den svagt besatte Corales Puntacana.

Det er svært at sige om Stensons slump stadig giver ham en vej tilbage til toppen af verdensgolfen, men sikkert er det, at pilen peger i den helt forkerte retning. Han er nr 155 i Scrambling på touren, nr 212 (ud af 218 registrede spillere) i SG off the Tee og den fjerdedårligste på hele touren med putteren. De svære greens på Augusta bliver en udfordring for den tidligere The Open vinder.

For ja - Stenson er selvfølgelig en major-vinder, og i hans storhedstid var han notorisk for at spille med i toppen i majors. Han har bare ikke haft en top ti (i nogen turnering) i snart to år, og lige netop Masters er den store outlier i Stensons ellers flotte Major-karriere. Han knækkede endelig koden i 2018 med en femteplads, men den overordnede statistik er ikke pæn med fem missede cuts. I efteråret missede han cuttet med et slag.

Streb har spillet turneringen to gange - i 2015 og 2016, hvor han begge gange missede cuttet. Han er kvalificeret til turneringen grundet hans højest overraskende turneringssejr i RSM Classic sidste år (Odds 350). Siden da er det blevet til fem missede cuts ud af otte mulige. Han fik dog en flot T13-placering i den tyndt besatte Honda Classic for en lille måned siden og har ikke spillet siden da. Hans True Strokes Gained tal (slag vs. feltet som er justeret for kvaliteten af modstanden) har været en anelse opadgående de sidste par måneder, men han er stadig langt under gennemsnittet på touren.

Munoz fik sin Masters-debut i sidste års efterårsudgave, hvor han lagde flot fra land med en placering som T19. Det var måske endda en skuffelse for Munoz, der med et par lave runder spillede sig i contention i løbet af weekenden. Munoz kommer ind til turneringen med en fin T9-placering fra sidste uges Valero Texas Open. Han lynede især med sine approach-slag hvor han var nummer ti i feltet. Munoz er ikke nogen ørn omkring greens og ligger nogenlunde midt i feltet på touren (i sidste uge var han dog nr. 40 i SG Around the Greens - nr 128 for sæsonen), og han kan godt få sine udfordringer på en bane, som kommer til at spille markant sværere end hans debut i november.

Det var en helt masse tekst for at sige, at 2.10 på Munoz hos Danske Spil er pænt, og et stykke over det resterende marked som spænder mellem 1.90/2.00. Der er tale om et 3-bolds-spil - det vil sige, at spillerne går ud på samme tid og altså spiller under de samme forhold. Det giver sig selv, at variansen er større end hvis spillet dækkede hele turneringen - og værdien er da også marginal. Højeste andetsteds et spillebørsen på Betfair med 2.06 før kommission.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback