18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tereza Martincova - Anastasia Pavlyuchenkova: Antal tiebreaks: over 0,5

Match center
23. september 2021 kl. 15:45 - Tennis, WTA | f
Centre Court
22. sep. 2021 kl. 23:16 (Opdateret 23. sep. 2021 kl. 16:53) 22/09
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Tjekkiet.

Chance: 28%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Masser af tiebreaks disse dage, dog ikke noget jeg selv har ramt.

Trods Matincova har et par ekstra cm. at lege med, er hun ikke kendt som en superserver i forhold til sin modstander. Hun kommer i nogenlunde form, og vendte at være bagud i 3 sæt tiebreak 0-5 mod Siniakova. Hun må se lidt dette som en gratis chance, mod en helt anden type spiller end hun mødte i første kamp.

Martincova har fin trackrekord på indendørs, og træder ind her på hjemmebane, hvilket må give hende et par ekstra procenter.

Pavlychenkova havde svært med at nedbryde Konjuh i hendes første kamp, og måtte derfor også selv i tiebreak i første sæt. Pavlychenkova er et powerhouse, og har været god de seneste par måneder. Hun er rigtig stærk på indendørs, især fordi hun er så svær at bryde. Hun er dog mere stationær end dagens modstander, hvilket hun som regel kompenserer for med et kamikaze slag. 

Begge var derfor i tiebreak i første kamp, og er sikker på at Martincova vil kæmpe indtil sidste bold her. Jeg syntes oddset er lidt højt sat, for rammer Pavlychenkova ikke helt dagen, er det meget sandsynligt at vi ender i et afgørende parti for sættet.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback