18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Team Spirit - SMASH: (AH: -3,5 Runder) 1

7. april 2020 kl. 12:00 - Home Sweet Home Cup
6. apr. 2020 kl. 14:56 (Opdateret 7. apr. 2020 kl. 13:01) 06/04
154
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 56-0-44%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 5-16
Bet365 Spil nu hos Bet365
Turneringen, som kører i disse corona-dage "Home Sweet Home Cup" starter tirsdag den. 7 april kl 12. Gruppe A skal åbnes, hvor Spirit og SMASH står for underholdningen til middagstid. Vi er her gået et skridt eller to ned på ranglisten.
Det taler for
 • Spirit ligger nummer 25 i verden, mens SMASH ligger 76. Der er altså klar niveauforskel på de to hold.
 • Spirits lineup har spillet sammen siden september 2019. De er altså meget sammenspillede, og har en klar idé om, hvordan de skal spille og lukke ned for modstanderens strategier. Dette tror jeg specielt kommer til udtryk, når der bliver spillet imod dårligere hold som SMASH, som sandsynligvis ikke har timings ned til punkt og prikke.
 • Spirit gjorde god figur til ESL Pro League. De vandt over ENCE 2-0, og Vitality 2-1, og endte på en 5. plads i gruppespillet. Derudover kvalificerede de sig også klar til MDL playoffs, hvorefter de trak sig, da de skulle spille ESL Pro League. Tilmed er de også kvalificeret til minoren (sidste trin inden majoren) De er altså på vej op i hierarkiet.
 • Hvis vi kigger på de individuelle spillere, så har ingen fra Spirit en rating under 1. Dette er også et tegn på, at de som hold spiller godt sammen, og alle har mulighed for at shine. Der er ikke en der skal ofre sig for at andre kan shine, som vi fx tidligere har set i Vitality. Alle har deres muligheder, hvilket giver et godt miljø at spille i.
 • SMASH har for det meste formået at vise sig frem i åbne kvalifikationer, hvor de er gået videre til den lukkede kvalifikation, hvor de er blevet slået ud af hold som pro100, Singularity og Movistar Riders. De spillede også mod fnatic i en af disse lukkede kvals, hvor de fik 13 runder i alt. Dette viser, at SMASH taber til hold, som Spirit vinder komfortabelt over i MDL (på nær fnatic).
 • Hvis vi kigger på maps, ser jeg også en stor fordel til Spirit. Hvis vi blot kigger på winrates for Spirit, så er Overpass og Vertigo de eneste maps, hvor de har en winrate på under 69% på. Hvis vi til gengæld kigger på SMASH, så ser det helt anderledes ud. De har ikke over 50% winrate på nogle maps, og Nuke er deres højeste winrate med 50%.
 • SMASH er et mix af europæiske spillere, hvor ingen har engelsk som modersmål. Det er derfor meget tænkeligt, at kommunikationen ikke er i top, når der bliver spillet mod tophold, og der skal tages beslutninger på splitsekunder.
Hold øje med
 • Det er en BO1. Dette er til fordel for SMASH, da man blot skal vinde begge pistolrunder, for højst sandsynligt at være på 6 runder, og der er et hvis element af held i pistolrunderne.
 • SMASH er topmotiverede til at vise hvad de kan. Det er nu de skal slå til, når de endelig har fået et invite til et turnering med store hold. Det er også ved at være tid til, at de viser potentiale, da de har spillet sammen siden december 2019.
 • Det er første gang i en måned at SMASH spiller på HLTV (bortset fra en showmatch). De kan i denne periode have trænet en del, og lagt mange timer i at forbedre deres spil, så de endelig kan konkurrere med holdene på et højere niveau.
 • På papiret har SMASH en god sammensætning af spillere. De har erfarne spillere i form af bubble og disco dolpan, mens de har unge talenter i form af Fejtz, NEEX og grux. Dette er en farlig sammensætning eftersom de garvede kan lære fra sig.
 • Er denne turnering vigtig for Spirit? Eller er det måske ikke deres højeste prioritet af vinde denne turnering? Det vides ikke, men de går selvfølgelig altid efter sejren.
Oddsmarked

Odds 1,5 hos bet365 på Team Spirit sejr, odds 2,5 på SMASH sejr. 

Kampen kan ikke findes på oddsportal.com

Mit bud på VETO:

Denne VETO er svær at forudsige. Ikke mindst fordi Spirit er gode på næsten alle maps, men også fordi SMASH ikke har spillet mange maps på HLTV, så det er svært at angive præferencer. Derudover er det en BO1, så begge hold skal banne 3 maps hver.

1) SMASH banner Vertigo

2) Team Spirit banner Overpass

Herfra er vetoen ikke til at forudsige. Jeg forestiller mig dog at vi ender på et map som Dust2 eller Inferno. 

Jeg ser dog ikke vetoen som en vigtig del af spillet. Jeg ser Spirit som et bedre hold på alle maps, og synes derfor ikke mappet betyder meget. Spirit vetoer meget forskelligt fra kamp til kamp, hvilket også viser at der komfortable på mange forskellige maps, hvilket er godt. 

Afslutningsvist synes jeg også der er værdi i en ren Spirit sejr til odds 1,5. Synes det er for højt i forhold til den niveauforskel der er på de to hold. Andre bookmakers ligger omkring odds 1,35-1,4, hvilket jeg bedre synes afspejler niveauforskellen på Sprit og SMASH.

Kilder

HLTV.org

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback