18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tamara Zidansek - Heather Watson: 2

11. januar 2022 kl. 01:30 - WTA - Adelaide 2 - hardcourt
11. jan. 2022 kl. 00:13 (Opdateret 11. jan. 2022 kl. 04:00) 11/01
18
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Adelaide.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 115,65%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Et kæmpe program i dag, så her kommer et par sene skud,

Havde denne dyst været spillet på grus, havde det været et sprødt odds på Zidansek, da det primært er der hun er bedre end mange andre. Scenen er en anden nu og hun kom ok i gang mod Sakkari, hvor hun tabte tæt i 3 sæt. Alligevel er jeg lidt lunken ved Zidansek på hardcourt, og det er også tydeligt at hendes spillestil er skræddersyet til et andet underlag.

Zidansek gik ud med 9-13 sidste år på hardcourt, og har ikke været på plussiden siden den har heddet WTA for hende på det underlag. Hun har sjældne gode sejre og ellers en masse tætte kampe, mod gode spillere som ikke falder ud til hendes fordel. Det er ikke fordi jeg syntes hun mangler ting på den mentale del, men er ofte en del af rodede kampe med breaks frem og tilbage og skiftende momentum. For mig er det mere interessant hvad modstanderen bringer her, da man umiddelbart kan forvente med Zidansek kommer med.

Watson har flere gange karrieren været i en bølgedal, men har altid formået at komme tilbage i en eller anden grad. 2021 endte 6-13 på hardcourt hvilket var dårligt, men havde en god stime i Cincinatti og tabte tætte kampe mod store spillere. Det hele sluttede af med et uheldigt tredje sæt tiebreak nederlag til Tauson, men virker til at være kommet fint i gang i Australien. Hun har 3 titler fra WTA hardcourt, hvor den ene er tilbage fra Australien for en håndfuld år siden.

Hun har spillet sig ind med 2 sejre i kval, hvor det vigtigste er at seneste kamp var overbevisende i 2 sæt, efter sidste uge at have tvunget en godt spillende Tomljanovic ud i 3 sæt. Selvom Watson ikke skyder i vejret kan hun have en rigtig god serv, hvor modstanderne har svært ved at få fat på hende. Det er ikke fordi jeg syntes hun har mange spidskompentancer, men er sådan nogenlunde stabil på det hele.

Nøglen i denne kamp bliver hvordan Watson håndterer sin serv, for Zidansek vil højst sandsynligt give en masse åbninger i sin egen. Nordamerika og Australien og steder hvor Watson har spillet bedst på hardcourt, så skulle ikke se hvorfor hun ikke skulle have en fin chance her i denne optaktsturnering.

Marathonbet er højest bydende på et marked der ligger fra 2,30-2,40 på Watson.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback