18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Swole Patrol - MIBR: 1

3. april 2020 kl. 22:00 - ESL Pro League Season 11 North America
3. apr. 2020 kl. 20:02 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 03/04
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 North America

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et MIBR team der spiller som dag og nat. Mod et velspillende Swole Patrol som nogle gange kommer ud af takt og har svært ved, at finde melodien igen?

Obs: Kun 2 timer til kampen starter, jeg beklager selvfølgelig det lagt op så sent.

Det taler for:

- Vi ligger hårdt ud og snakker om map pool, jeg mener faktisk godt det kan afgøre denne kamp. SP har bredere map pool end Mibr har. De har 4 maps jeg personligt mener de spiller 1 niveau bedre end Mibr gør. Det er: Vertigo, Overpass, Nuke & Train. Det helt fint Mibr er et togbane hold, og det skal de have lov til. Jeg ser bare svagheder, eller omvendt styrker hos SP, der gør de kan lukke slikbutikken ned. Deruvoer kommer vi til, at se et SP ban Mirage/Dust2(De har ban Mirage de sidste kampe) Og Mibr kommer nok til, at ban Nuke. Så regner med vi måske kommer til, at se Train, Vertigo & Overpass måske.Dog vil det være alle maps som jeg synes ligger fint til SP. Og derfor ser jeg de bla også som svag favorit.

- Vi så Mibr mistede deres coach, kampen efter de mistede ham, der spillede de mod Liquid, der var jeg sikker på, dette hold ville fejre dødens dag før tid. For hold da ferie de spillede dårligt. Faktisk piv ringe. Siden har de dog haft nogle flotte kampe. Om dead har kunne nå, at sætte hans præg på det. Tvivler jeg på. Men der er så meget erfaring på det team, så de har nok selv kunne finde melodien. Dog er en coach bare vigtig for et hold. Og måske vi vil kunne se zews mangler lidt, hvis de står og skal finde/mangler ideer til runderne.

- SP kommer fra en super flot sejr mod Furia på 2-0. Hvor de bedste spillere fra SP bestemt ikke shinede igennem. I stedet var det en enmands hær af Marke. Som normalt aldrig topfraccer, den følte han dog for i sidste kamp, så den skal han have. SP spiller super inspirende. Og med tilførelsen af Zellsis, så synes jeg faktisk det er et SP hold vi kun vil se gå fremad. 

- SP ligger lige nu #39 i verdenen. Men kunne sagtens se dem som et godt top #25 team. De har spillere som Zellsis, Cooper, food som spiller genial cs når det spiler. Faktisk har de et godt hold generelt. Ser ikke som sådan nogen svagheder. Men skal SP vinde i aften, så skal de 3 nævnte i topform, der er det ikke nok, at de kun har Marke. De snitter hhv 1.15, 1.11 og 1.18 i ratio og har samtidigt en impact der ligger højere end gennemsnittet. Jeg tror hvis de fortsætter deres tiltider hurtige og aggresive spil. Så vil det tage MIBR på sengen. MIBR kan godt spille lidt pensionist Cs en gang imellem. Er som om Fallen nogen gange sidder og sutter lidt for længe på de mager blocher. 

- Dette er en vind eller forsvind kamp, så det håber jeg vil tænde lidt ekstra op for dette upcomming team. Men selvfølgelig er dette også en kamp Mibr vil gå stærkt efter, at vinde. Men ser vi spillet de havde mod Furia, viderført til denne. Så tror jeg på det! 

Hold Øje med:

- Trods jeg har SP favorit når vi snakker map pool, så skal det med Mibr sagtens kan spille de maps, som jeg tror vetoen ender med. Når det så er sagt, så kommer de fra 2 flotte sejre på både Train og Vertigo, så dette er selvfølgelig noget man skal have med! - For det vil give dem tro på tingene. Nu er Train generelt et map Fallen og co er kendt for. Så hold øje! 

- Trods de mistede deres coach og dead kom ind, så har de faktisk spillet noget fint cs. De har sejre mod GenG og 100T - 100T spillede de fantastisk, nogle vil mene det kom på en billig baggrund. Det mener jeg ikke. Fallen havde slugt blochet og det gik kun en vej efter 100t nåede 7 runder. Og det var fremad. De spiller flot og agressivt. Og de kørte over 100t. Sker dette i dag, trods jeg tvivler, Så kan og vil SP også blive fanget på sengen. Og det sådan set lige meget, hvilket map vi taler.

- Kan Fallen få sat sine tropper i position, så vil typer som fer og kNgV altid være farlige. Og ja selv Fallen har faktisk spillet noget flot Cs(trods jeg mener han er over the hill) Så kan de 3 spillere levere, så vil alle hold i verdenen sådan set få problemer. Også SP. :-) 

- Kan Trioen jeg nævnte i tidligere punkt shine i denne kamp, så vil de få problemer. De har ikke leveret super flot de seneste 3 mdr. Men tager vi de her kampe. har de faktisk leveret flotte stats. Og også stats der kan få Sp i problemer. 

Til sidst vil jeg sige, personligt synes jeg(Ja hårdt at sige) at Taco og meyern er klart de 2 svageste led for Mibr. Taco har simpelthen underleveret i forhold til hvad man forventer af ham. Det samme har Meyern. Men får de holdet, til at spille samme toneart i dagens kamp, så ser jeg SP få problemer.

Derimod spiller SP røven ud af en hvis tøjdel, og fortsætter deres spil fra Furia kampen, så ser jeg ikke mange Mibr chancer. 

Dette kunne sagetns gå hele vejen til alle 3 maps :-)

Så hygge bang til alle og god kamp :-)

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback