Annonce

Solvalla løb 7: Genuine Boko = Top 3

24. januar 2018 kl. 20:41
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 37%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Solvalla

(Løb 7, 2140 meter auto)

6 Genuine Boko (Mattias Djuse) har fået et fint tilbud (med fordel for hopper) og jeg syntes den skal ses med en god pladschance og lille vinderchance (står i 11,00 i vinderodds). Efter 4 starter efter pause nærmer den sig topformen og i de seneste starter har den ikke haft marginalerne på sin side. For 3 starter siden gik den i mål med sparret efter at ha sluppet spidsen, næstsenest gik den stærkt fra dødens og sluttede nr 2 bag en god hest (Chennin Blanc) og seneste start er bare at glemme hvor den havde spor 15 og favoritten Hossiana Boko fik lov til at bestemme fremme i spidsen. 

Hesten kan åbne hurtigt bag bilen og har god mulighed for at enten komme til spids eller få ryg på førerhesten - det afhænger lidt af hvad Hans-Owe Sundberg tænker bag 5 Electrical? Den hest åbner normalt hurtigst af alle fra forreste række og bør tage spidsen enkelt til at starte med, men samtidig går den bedst bagfra (har vundet sine 2 eneste sejre bagfra). I de 2 seneste starter er den blevet besejret fra spidsen, så den burde nok gives et rygløb den her gang (håber HOS er inde på samme linje) og i så fald så bør det være Genuine Boko som er ført fremme for at overtage. I et interview virker det også som HOS mellem linjerne kunne være inde på at give hesten et lidt mere roligt løb den her gang.  

Derfor skal du følge tippet:

  • Er bedre end sine seneste resultater og står godt inde i løbet. Topformen nærmer sig.
  • Åbner hurtigt bag bilen og vil ha fin mulighed for at få et godt løb undervejs, enten i spidsen eller i ryg på førerhesten.
  • Flere af de værste modstandere (11 Orkidee Skift og 12 Extra Fudge) har fået dårlige startspor.
  • Løber godt på denne årstid og sidste år på samme tid gik den rigtig godt og vandt bl.a. sine 2 eneste sejre i karrieren (1 februar og 26 februar). Især sejren den 26 februar i Gävle var imponerende, hvor den vandt et 100.000 kr løb i spidsen på fine 1.14.8/2140 meter auto.  

 Det skal du være opmærksom på:

  • Møder nogle gode modstandere hvor især favoritten 12 Extra Fudge skiller sig ud, den gik stærkt senest hvor den efter pause vandt fra dødens. Bliver helt sikkert farlig her hvis den kommer nogenlunde til fra sit spor. Også 11 Orkidee Skift, 5 Electrical, 3 Trito De Royal og 2 Global Trustful (7 All Star) er hellere ikke nogen dårlige modstandere.
  • Hvis starten bliver for hård og HOS nu ikke skulle være interesseret i at slippe spidsen med Electrical.
  • Har før kikset fra spidsen hvor den har skuffet.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Odds: https://www.unibet.dk/betting#filter/trotting/1004452396

Starlister: https://www.atg.se/spel/2018-01-24/V86/solvalla-aby (V86-2)

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(kl 20.41).

Alternativt odds: Et andet spil med 6 Genuine Boko kunne også være et H2H mod 7 All Star til odds 1,75 (unibet), som jeg vil give 59% for at gå hjem, hvilket give en betvalue på = 103,25 %.

 
 
 
 
 
Feedback