18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Smolevichy - Dinamo Minsk: Dinamo Minsk over 5,5 hjørnespark

Match center
24. april 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Gorodskoi Stadion
23. apr. 2020 kl. 21:34 (Opdateret 26. apr. 2020 kl. 02:25) 23/04
128
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 54%
Betvalue: 102,06%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Smolevichi klumper sammen på midten, mens Dinamo Minsk gerne kommer over kanterne. Det skal give en del hjørnespark til de gæstende favoritter.
Det taler for
  • Dinamo Minsk angriber meget over kanterne, og syv hjørnespark pr. kamp hidtil i sæsonen
  • Smolevichi tillod 15 hjørnespark i seneste hjemmekamp, og tillader gerne kantspil, mod at lukke af midt for
  • Dinamo Minsk er ganske klare favoritter her, og ventes at sidde på spillet fra første fløjt
Hold øje med
  • Smolevichi tillader generelt ikke mange chancr, og har kun i to af fem kampe tilladt modstanderne at få mindst seks hjørnespark
  • Dinamo Minsk har ikke fået den bedste sæsonstart, men viste dog fint niveau i seneste sejr over Neman.
  • Smolevichi har generelt haft ganske få hjørnespark i deres kampe, fraregnet seneste hjemmekamp.
Oddsmarked

Dinamo Minsk er favoritter til odds 1,91 hos Cashpoint. Bwin er bedst på både krydset og hjemmesejren med odds 3,30 og 4,60.

Sjette runde i Hviderusland indledes når rækkens næstdårligste hold pt, Smolevichi, tager imod Dinamo Minsk, der er nummer 12 i tabellen. Smolevichi har tre point efter fem kampe, efter tre uafgjorte og to nederlag, mens Dinamo Minsk har seks point, efter to sejre og tre nederlag.

Smolevichi er nye i den hviderussiske række, efter et enkelt år i den næstbedste række. Dinamo Minsk er omvendt et velkendt navn i den bedste række, hvor de i sidste sæson blev nummer fire. Ude var Minsk også fjerdebedst med 22 point i 15 udekampe.

Her skal vi ud i et hjørnesparksspil, og spillet går udelukkende på udeholdets præstation på den konto. Her skal vi bruge mindst seks hjørnespark, før spillet går i hus.

Smolevichi har enorme problemer offensivt, hvor det kun er blevet til to mål i fem kampe. Senest var der lidt medvind, da man ude mod bundproppen Belshina sikrede 1-1 i sidste minut. Barsukov scorede på straffespark ved den lejlighed.

Kigger man generelt på afslutningsstatisk for Smolevichis kampe, har man generelt haltet gevaldigt efter. I de tre hjemmekampe, mod Isloch, Vitebsk og Soligorsk, har afslutningsstatistikken heddet 3-5, 5-2 og 4-19. Altså kun kun flest afslutninger mod Vitebsk, der tidligt i den kamp kom foran, og i 35 minutter spillede i undertal.

I den kamp, mod Vitebsk, vandt Smolevichi også hjørnesparksstatistikken, mens man mod både Isloch og Soligorsk tabte den.

Smolevichis hjørnesparksstatistik
Brest - Smolevichi 8-5
Smolevichi - Isloch 2-5
Smolevichi - Vitebsk 5-1
Smolevichi - Shakhter Soligorsk 3-15
Belshina - Smolevichi 1-3

Dinamo Minsk har haft to udekampe, mod Gorodeya og FC Minsk, og kigger man på afslutningstatistikken her, har Dinamo vundet 16-4 over Gorodeya og tabt 11-7 til FC Minsk. Mod Goredeya vandt man 6-3 i hjørnespark, mens det mod FC Minsk blev 4-4.

Minsks hjørnesparksstatistik
Minsk - Rukh Brest 6-6 (0-1)
FC Minsk - Minsk 4-4 (3-2)
Minsk - Torpedo 11-4 (2-0)
Gorodeya - Minsk 3-6 (1-0)
Minsk - Neman 8-3 (2-0)

Dinamo Minsk spillede en solid kamp senest mod Neman, som blev slået 2-0. Man tillod ganske få chancer, og skabte selv det nødvendige, mens man genererede otte hjørnespark via ganske fint kantspil.

Generelt angriber Minsk gerne over kanterne, mens Smolevichi gerne klumper sammen på midten. Det indikerer endnu en kamp med masser af kantmuligheder for Dinamo, og det skulle gerne afføde pænt med hjørnespark.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback