18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Slavia Mozyr - BATE Borisov: (AH: -1,0) 2

Match center
28. marts 2020 kl. 13:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Yunost Stadion, Mozyr
27. mar. 2020 kl. 21:21 (Opdateret 28. mar. 2020 kl. 14:53) 27/03
193
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 25-35-40%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 1,63
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet
BATE Borisov skuffede i premieren i Hviderusland, men de bør vise format og rejse sig mod Slavia Mozyr, der spillede skidt i deres premierekamp.
Det taler for
  • BATE er en klasse over de fleste hold i Hviderusland, og er favoritter til at tage mesterskabet
  • BATE har slået Slavia Mozyr de seneste fire gange med en samlet målscore på 14-1
  • BATE spillede fint ude på banen i deres premiere, men skabte for lidt og tillod for meget.
  • Slavia Mozur var skidt spillende i premieren, og må her undvære vigtige Tymonyuk
Hold øje med
  • BATE var storfavoritter men tabte 3-1 i deres premierekamp
  • BATE har ikke hentet de store forstærkninger i forhold til sidste sæson
  • Det er stadig tidligt i sæsonen, og BATE plejer at spille sig i form i løbet af de første runder
Oddsmarked

BATE er storfavoritter til odds 1,42 hos bwin og Danske Spil. Betfair har 4,50 på krydset, mens Bet365 er i 8,00 på hjemmesejren.

Mit valg, asian 1, byder på odds 2,25 på 1-tallet hos bet365, mens Unibet og 888sport er i 1,71 på 2-tallet. Vinder BATE med præcis ét mål tilbagebetales indsatsen.

Rundt om kampen

Jeg slog mig på BATE i premieren, da de meget skuffende tabte 3-1 til Zorka, men jeg går igen med mesterskabsfavoritterne i anden runde, hvor de gæster Slavia Mozyr, der åbnede med et nederlag på 3-1 til FK Slutsk.

Slavia Mozyr blev i sidste sæson nummer otte i den bedste hviderussiske række med 37 point efter 30 kampe. Man var med 35 mål det næstmindst scorende i den bedste halvdel af rækken, mens de 40 mål lukket ind var dårligst af holdene i den bedste halvdel.

Mozyr kom foran 1-0 i deres åbningskamp mod FK Slutsk, men skabte stort set ikke andet end den ene chance, trods et overtag på bolden. Man lukkede i stedet Slutsk, der i sidste sæson blev nummer 11, ind i kampen, og foruden tre tilladte mål blev tilbagevendte Igor Tymonyuk udvist.

Tymonyuk er her i karantæne, hvilket svækker den defensiv, der manglede format i sidste sæson. Offensivt har man mistet vicetopscorer Petrenko, der er rykket til Rukh Brest.

BATE tabte som nævnt skuffende premieren til Zorka, der ganske fortjent vandt 3-1. Chancerne sad Zorka på, men BATE var meget på bolden. Man forsøgte og forsøgte, men skabte for lidt, om end man efter reduceringen til 2-1 havde flere gode tilbud, inden Zorka i slutfasen øgede til 3-1.

BATE mistede i sidste sæson tronen i Hviderusland efter 13 mesterskaber på stribe. Kravet er at titlen kommer hjem igen, og truppen er da også markant stærkere end de øvrige trupper i ligaen.

Kigger man på Transfermarkts opgørelse, vurderes BATEs trup til godt 100 millioner kroner, mens Slavia Mozyrs trup vurderes til under 25 millioner kroner. Kigger man på den seneste landsholdstrup for Hviderusland var otte BATE-spillere med, Mozyr havde ingen med.

BATE skal ud og hævne nederlaget fra første runde, hvor man trods mange tilladte chancer viste udmærket spil, om end der er meget rust, der skal bankes af. Mozyr spillede skidt i premieren, og må undvære vigtige Tymonyuk defensivt, så de bør være kanonføde for BATEs stjerner.

Historisk er der også lidt at hente, da BATE har vundet otte af de seneste ti indbyrdes opgør, heraf de seneste fire. De fire kampe er vundet med samlet 14-1.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback