Annonce

SL i-League Invitational Season 4: Team Liquid

3. februar 2018 kl. 03:00 - eSport
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 65%
Betvalue: 133,25%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

SL i-League Invitational Season 4:

Team Liqiud er igen favoritter til at vinde en turnering og det vil de nok være så længe de har denne roster og spiller som de gør. De kan alt for at sige det mildt og det virker som om når de virkelig vil så hæver de bare gearet. Liqiud er i semifinalen og Newbee i den anden ( Så dette tip går IKKE imod mit andet tip der går ud på Newbee kommer i finalen). Newbee er et stærkt hold vil nok komme i finalen, hvor Team Liqiud med MEGET stor sandsynlighed også vil være. Team Liqiud har helt klart vist størst styrke af alle hold i turneringen ved ikke at droppe en map på vej til semifinalen( Men kun spillet to series) Mens Newbee allerede har droppet 2 maps denne turnering. Liqiud vandt 2-0 mod både Infamous og dette års positive overraskelse LGD.

Derfor skal du spille den:

  • Virker til at Liqiud er kommet videre efter have tabt ESL One Genting finalen mod netop Newbee som endte i en 5 spils frem og tilbage drama.
  • Liqiud er det bedste hold på scenen og kan sagtens slå Newbee og det viste i "VM" finalen ved TI7 hvor de kørte dem over 3-0
  • Liqiud er allerede i semifinalen og har spillet mindst mulig kampe og burde være veludhvilet.
  • Liqiud vinder nok semifinalen 2-0, da deres modstander enten er LGD, Infamous eller CoL og de to første har de allerede slået 2-0 og CoL tabte deres første series til LGD og dvs de er ingen trussel til verdens mestrene.
  • Der bliver spillet om vigtige point så man kan få direkte invite til TI8(VM)
  • Liqiud må hungre efter at få revanche mod netop deres forventet finale modstander Newbee.

Det skal du holde øje med:

  • De kan falde igen i finalen mod Newbee, da det virker som om "forbandelsen" er forsvundet for Newbee mod Liqiud
  • Newbee kan overraskende tabe til f.eks. mod Mineski som er en interessant samling af asiatiske spillere og måske kan de også overraske mod Liqiud.
Feedback