18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skive - Vendsyssel FF: Under 2,5 Mål

Match center
5. juni 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - 1. division
5. jun. 2020 kl. 13:01 (Opdateret 5. jun. 2020 kl. 20:54) 05/06
140
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Skive skal bruge point i bundstriden og har gode muligheder mod Vendsyssel, der er målfattige som sjældent set i 1. division.
Det taler for
 • Vendsyssel er det klart mest målfattige hold i divisionen. Nordjydernes kampe byder i snit blot på 1,95 scoringer.
 • Mens Vendsyssel ikke kan score, har de en ganske solid defensiv. Blot 23 mål er lukket ind, og senest holdt man det mest målscorende hold i ligaen, FC Fredericia, på en enkelt scoring, endda efter et tilfældigt straffespark.
 • Skive er midt i rækken målmæssigt, med et snit på 2.90 mål pr. kamp. Hjemme lyder snittet på 3 mål pr. Kamp, men mod de bedre hold er der ofte færre mål. Vejle blev holdt til 0-0, mens man tabte 2-0 til Viborg.
 • Skives mange skader gør, at der skal tænkes alternativt og spilles mere kynisk. Det så man mod Viborg. Skive har brug for point, for at holde sig over stregen.
 • Vendsyssel kan trækkes med ned i dyndet i bunden, så man kan meget vel spille defensivt her, for at holde afstanden til Skive.
Hold øje med
 • Mikkel Vendelsbos skade gør ondt på Skive, da Vendelbo er det defensive anker på midtbanen. Det kan koste scoringer imod.
 • Skive spiller generelt forholdsvis målrigt på hjemmebane
 • Vendsyssel er klart mere målrige på udebane end hjemmebane. På fremmed græs er målsnittet på 2,4 pr. kamp.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 mål er generelt faldet de seneste dage, men der er stadig pæn værdi flere steder. Mr. Green, Betfair, Unibet og 888sport har alle 1,90 på udfaldet. Bet365 og ComeOn er bedst på over med odds 1,95

Rundt om kampen
Sæsonens tredje åbning på 1. Division bød på seks ekstremt tætte kampe. Fem af disse endte uafgjort, mens Vendsyssel var det eneste hold, der tabte, da de hjemme måtte se FC Fredericia løbe med en 1-0-sejr. Nu skal Vendsyssel så på tavlen, når de gæster Skive, som overraskede med 1-1 i Viborg.

Skives resultat var ganske imponerende, ikke mindst grundet klubbens skadesliste, der inden kampen talte Mathias Bersang, Mathias Pedersen, Mikkel Jespersen og Christoffer Østergaard.

Nu er ondt så blevet værre, da midtbaneankeret Mikkel Vendelbo mandag kom til skade til træning, så han er dømt ude resten af sæsonen.

Vendsyssels kamp mod Fredericia bød ikke på mange chancer, og offensivt manglede især nordjyderne meget. Det har været problemet hele sæsonen, hvilket blot 18 mål i 21 kampe vidner om. Det gør nedrykkerne til det mindst scorende hold i ligaen.

Træner Mølby har selvfølgelig adresseret problemet, men han har ikke løst det. Vendsyssel spiller jammerligt offensivt, uden inspiration og bevægelse, og mod et kompakt Skive-mandskab bliver det svært at skabe ret meget.

Indbyrdes opgør
Da holdene i august mødtes i Hjørring vandt Skive med 1-0 på det mål Mikkel Jespersen scorede på straffespark efter en halv times spil. Den kamp bød generelt på meget få chancer, noget jeg sagtens kan se ske igen i dagens opgør.

Trupnyt
Skive har som nævnt fået en ny alvorlig skade, da Mikkel Vendelbo nu er ude for sæsonen. Herudover sidder Mathias Bersang, Mathias Pedersen, Mikkel Jespersen og Christoffer Østergaard stadig ude.

Vendsyssel har også deres at slås med. Stærke Mikkel Wohlgemuth har været langtidsskadet i et halvt år, og med sig på skadeslisten har han keeper Nicolai Fly samt Christoffer Boateng og Mads Mikkelsen.

Kilder

skive-ik.dk, vendsysselff.dk, superstats.dk, soccerway.com, bold.dk

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback