18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Simona Halep - Jaqueline Cristian: Christian vinder og over 22,5 partier

Match center
29. oktober 2021 kl. 17:10 - Tennis, WTA | f
Centre Court
29. okt. 2021 kl. 16:42 (Opdateret 29. okt. 2021 kl. 21:58) 29/10
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Rumænien

Chance: 12%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 8,33
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Mange ting taler imod Christian i denne kamp.

Halep er så småt ved at komme tilbage, og Christian har ikke kunne vinde når modstanden bliver for kompetent.

Halep leverede et nogenlunde indtryk i Moskva, og har været ganske sikker her i Rumænien. Smp udfald mod Gracheva i sidste kamp, men var ret beset oven på hele kampen. Dette burde være en kamp der bare skal overståes for hende, men modstanderen kan momentvis ramme et stærkt niveua på indendørs, hvor Tauson og Ostapenko tidligere er nedlagt.

Christian har været i 2 tætte kampe, og især mod Tomljanovic var hun ved at sætte det overstyr i flere omgange. Hun viste det høje niveua hun har, men viste også at mangle evnen til at lukke ballet når muligheden er der. Det kunne snildt blive en kamp med katten efter musen her, heldigvis for Christian har hun flere gange vist at hun kan tage momentum i de hårde perioder.

Dette bliver umiddelbart den største kamp Christian har spillet, og nerver vil næsten være uundgåelige, men har stærk tro på hvad hun foretager sig for tiden. Tendensen i de første 2 kampe har været, at forskellen i niveua har været tydelig, her kan Christian måske byder bedre ind. Det at de kommer fra samme land kan nogen gange give nogle underlige forløb i kampen.

Hvis dette skal lykkedes Christian bliver der ikke uden en Halep der kæmper til sidste dråbe, derfor er det denne variant.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback