18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

San Antonio Spurs - Utah Jazz: (AH: -4,5) 2

Match center
30. januar 2020 kl. 02:30 - Basketball, USA - NBA
AT&T Center
29. jan. 2020 kl. 19:17 (Opdateret 30. jan. 2020 kl. 05:07) 29/01
48
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Utah Jazz leder efter oprejsning efter nedtur

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 41-0-59%
Betvalue: 107,97%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 127-120
Unibet Spil nu hos Unibet

Utah Jazz har været et af de bedste hold i denne sæson. De tabte dog til Houston i deres seneste kamp, som var uden James Harden og Russel Westbrook. De har kampe kan komme i løbet af sæsonen, hvor man måske for sig lidt af et wake-up call. Utah er fuldstændig skadesfrie og er rigtig stærke i begge ender. 

Spurs kommer ind til kampen efter 3 nederlag i træk, og for anden kamp i træk er de uden en af profilerne LeMarcus Alridge. Spurs har været svingende hele sæsonen, hvor de til tider taber til dårlige hold(Bulls i sidste kamp), men til tider kan de spille op mod de store. De er som udgangspunkt godt coachet, på baggrund af Pop. 

Syntes egentlig den her kamp er ligetil.. Utah kommer fra en nedtur og føler de har noget at bevise, samtidig med at Spurs kommer med en dårlig stime og en af profilerne ude. 

I henhold til matchups, så har spurs et par hurtige guards, men føler ikke deres backcourt har størrelsen til at kunne hamle op med Jazz. Nu mangler de så samtidig LeMarcus størrelse omkring ringen. 
 

Tror på det her kan blive en kamp, hvor Utah stikker af fra Spurs. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback