18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Reka-Luca Jani - Yuki Naito: 2

Match center
26. august 2021 kl. 20:10 - Tennis, USA - WTA - US Open, Qualification | f
Court 16, USTA Billie Jean King National Tennis Center
26. aug. 2021 kl. 00:35 (Opdateret 26. aug. 2021 kl. 21:25) 26/08
101
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Grus mod grus i kval til US Open på hardcourt.

Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

30 årig Ungarske Jani, er en rutineret spiller med et hav af titler på grus. Hun har dog ikke vundet nogle i år, og har hellere ikke været tæt på, selvom hun periodevis har lavet fine resultater. Hun debuterede i hovedturneringen for 10 år siden, og har siden da ikke været i hovedturnering i nogen Grand Slams overhovedet.

Hendes serv er egentlig fin, når hun ikke laver et hav af dobbeltfejl. Hun slog i første kval kamp L. Kung, som må være kvinden med den laveste moral på touren i år.

20 årig Yuki Naito som var fyr og flamme inden Coronaen, har i år vundet 1 grus titel i Argentina, og ellers ikke spillet meget de sidste par måneder for at sige det mildt. Hun har endnu ikke selv været i det forjættede land, men må se på modstanden i dag og se gode muligheder, for at komme et skridt nærmere, trods hendes seneste hardcourt meritter også ligger langt tilbage.

Hun kan serve godt trods sin lave højde, og er bare grundsolid og svær at nedbryde. Hun har flere gange kommet fra baghjul og vendt en kamp, hvilket er en stærk kvalitet. Hun tog Ahn ud i 3 sæt, og tvivlen vil stadigvæk være hvor hun helt er fysisk og mentalt efter lang tennis pause, og det må komme på en prøve nu.

Oddset er dalende på Naito og ligger på 1,73-1,83 - Unibet holder den dog stadigvæk på 1,88 og følger ikke markedet.

Trods det havde været rare at vurdere 2 spiller ud fra et kontinuerligt kampforløb, vil jeg stadigvæk ligesom markedet, vurdere at Naito burde kunne klare denne udfordring.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback