18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Valladolid - Granada: Over 2,5 Mål

Match center
11. april 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Jose Zorrilla    Carlos Del Cerro
9. apr. 2021 kl. 21:49 (Opdateret 11. apr. 2021 kl. 20:26) 09/04
193
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Der bør være mål i sigte når Valladolid støder imod sydspanierne fra Granada. Hjemmeholdet skal ud og jagte de 3 point så de kan få sig et forspring fra nedrykningsstregen imens udeholdet kan spille mere frit og fokusere på deres næste kamp i EL!
Det taler for
 • Hjemmeholdet fra den centrale del af Spanien har alt at spille for. De tre point der kan hentes imod Granada er meget vigtige. De andre bundhold fra hhv. Elche, Huesca, Eibar og Alaves er begyndt og røre på sig og derfor er der ikke plads til at flirte for meget med nedrykningsstregen.
 • Granada der kommer besøg har senest i midt ugen spillet en meget svær kamp på Old Trafford i Manchester. De har nok at forberede sig på og derfor kan deres fokus være rettet mere på retur opgøret end kampen her. De kan til kampen her spille frit. Men Granada er ikke et hold der kommer på banen "bare" for at få overstået en fodbold kamp. Derfor kommer de også til Valladolid for at få tre point.
 • Hjemmeholdet bør øjne en mulighed for en sejr over Granada De bør have mere friske ben og et større fokus på kampen. De kan ikke tillade sig at stille sig tilbage, de skal frem og jagte. De små rum som de så måtte give bagud er en kæmpe fordel Granada da de virkelig kan satse på deres hurtige og kreative spillere. Granada omvendt skal nok sørge for en underholdende kamp, det plejer de at gøre. 
 • Granada er det hold i ligaen der har det højeste xGA snit på fremmedgræs. Deres generelle xG snit har forbedret sig henover sæsonen hvor de bestemt har fået flere afslutninger i deres kampe, og skabt flere chancer.  Valladolid har det syvende højeste xGA snit på eget græs. Desværre har de ikke et prangende xG snit. Men de er under træner Sergio over tid blevet bedre til at skabe chancer.
 • Hjemmeholdet har i deres seneste fem hjemmekampe spillet til over linjen her i 3/5 kampe. De har stået godt imod større hold og scoret imod de mindre.  Granada har i deres seneste fem udekampe spillet over linjen i 5/5 kampe, hvor de også selv har scoret. Vi skal tilbage til starten af Januar for at finde deres første udekamp der ikke gik over. 
Hold øje med
 • Det kan dog blive en målfattig affære da frygten for at tabe kan sætte ind hos især Valladolid. Selvom de skal frem og jagte skal de heller ikke give for meget rum bagud. Det kan komme til at koste dem dyrt. Derfor kunne man forstille sig at hvis hjemmeholdet første skulle komme foran 1-0 at de stiller sig tilbage og dybt.
 • Valladolidhar heller ikke været gode til at få deres afslutninger sat indefor mål rammen. De har klart præsteret bedst imod de små hold og de hold der har en mere offensiv spillestil. Så Valladolid må sættes deres lid lidt til, at Granada heller ikke stiller sig for dybt. Omvendt har Granada ofte scoret imod de fleste hold, men skulle de kommer foran kunne de også stille kompakt. 
 • Granada kan spare spillere til opgøret her, eller i de give de faste spillere mindre spille tid. Det kan både tale for og imod en eksempelvis god offensiv. Valladolid forventer jeg i stærkeste opstilling. Stærkest som de nu kan stille ovenpå deres hav af skader. Heldigvis er deres målbomber Orrelana ikke skadet... Endnu! 
Oddsmarked

Det rene 1X2 marked har klart hjemmeholdet som værende favoritter til opgøret.Hos Bet365 kan man lige nu hente oddsene: 2,15 - 3,40 - 3,40. Det giver et CV på: 44% - 28% - 28%. Jeg syntes ikke helt at Valladolid skal være så store favoritter. Granada er i min bog et bedre hold, og kan godt vinde her. Om de så har selvtilliden med og det store kamp fokus er en helt anden snak. 
Et andet interresant spil kunne derfor godt være at Begge Hold Scorer i Kampen. Det kan lige nu hentes til odds: 2,05 ved Nordicbet. 

Ved seneste indbyrdes opgør endte kampen 1-3 til Valladolid. Her stod oddset på over 2,5 mål til 2,70 ved Comeon. Så personligt syntes jeg vi har fat i et rigtig godt spil her, og match up!  

Kampens Forløb:

Jeg ser kampens forløb som værende at Valladolid blæser til angreb fra start og kommer frem for at jagte alle tre point. Motivations faktoren bør også være på deres side. Om de så kan præstere at få omformateret der angreb og chancer til mål kan vi kun krydse fingre for. De har en stabil angrebs trup med Orrelana som kommer tilbage fra karantæne og Weissman der forhåbentlig er tilbage i truppen. 
Granada kunne jeg godt se stillede sig lidt afventende og satsede på omstillinger. Det ligner bestemt ikke træner Martinez at stille sig dybt og kompakt eller spille på et resultat. Dog kunne jeg se det ske. Granada har en fremragende offensiv som der er mål i, og generelt får de skabt en del chancer med deres kreative og hurtige spillestil. De får så også givet et hav af chancer væk som Valladolid forhåbentligt udnytter sig af. 

Trup Nyt: 

Valladolid forventer jeg i en 4-4-2 formation.

Granada forventer jeg i en 4-2-3-1 formation.

Hold øje med Sportmole.cu.uk omkring selve startopstillingerne på dagen. 

 

Kilder

Flashscore.dk - Whoscored.com - Understat.com - Betxpert.com - Marca.com - Realvalladolid.es - Granadacf.es

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback