18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Betis - Osasuna: 1

Match center
1. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    Javier Alberola
1. feb. 2021 kl. 16:09 (Opdateret 1. feb. 2021 kl. 22:51) 01/02
187
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Real Betis er godt kørende for tiden og tager imod Osasuna, som er ramt på skadesfronten.

Chance (1-X-2): 57-29-14%
Betvalue: 108,87%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Plus for spillet:

Betis er inde i en god stime - Man har ikke tabt i de sidste 7 kampe, her af 4 i ligaen.

Holdets topscore, Sergio Canales er varm - 7 mål i de sidste 7 kampe - Han har scoret i alle de sidste 4 kampe, som holdet har spillet. 

Osasuna er et rigtigt dårligt udehold - man har kun vundet 1 ud af de 10 kampe, som man har spillet på udebane i sæsonen i ligaen og har kun scoret 8 mål - Eneste win kom mod nyoprykkerne Cadiz tilbage i September i 1. runde af sæsonen. Man har dog siden vundet 3 kampe på udebanen i Coppa del Rey - alle mod klubber fra lavere rækker inden man røg ud til Almeria i sidste uge.

Osasuna er generelt svært ved at få scoret - Hvilket ikke gøres bedre af at delt-topscore Ante Budimir er skadet til denne kamp og den anden af de delte topscorer Roberto Torres ikke har scoret i de sidste 9 kampe.

Med Budimirs skade og også fraværet af Lazio lejesvend Jony, er Osasunas angreb hårdt ramt - Kun tilbage er Barja fra den seneste kamp i ligaen - han har scoret 0 mål i 17 kampe.

Udover i angrebet, er man ramt af fravær andre steder - den normale venstreback, Roncaglia har karantæne og Lucas Torro, som har ligget på den vigtige DM position de seneste kampe, er også ude med skade - Specielt Torro skade kan vise sig at være rigtig hård, da Betis' mål primært kommer fra midtbanen, hvor Torro bliver savnet til at hjælpe med at holde forsvaret.

Man har desuden flere spillere med alvorlige skader, som har været ude længe, hvilket har presset truppen og betydet en del ekstra rotation for at holde alle friske - Man må derfor også forvente at Betia har en klar fordel i forhold til hvor sammenspillet truppen er i forhold til Osasunas.

Selvom Betis også er ramt af lidt skader, så er man mere ramt på bredten end på Start-11 - Selvom Claudio Bravo nok ville være at foretrække i mål, så har afløser Joel Robles stået 5 af de seneste 6 kampe med 4 sejre og 1 uafgjort. Tidligere Barcelona talent, Marc Bartra har været ude siden midt december - dog har hans afløser Aissa Mandi fra Algeriet gjort det så godt siden han kom ind i start-11 at klubben kun har tabt 1 kamp siden Bartra blev skadet. Yderligere er Guido Rodriguez og Diego Lainez ude til kampen - til sammen 29 kampe i sæsonen, dog kun med et enkelt mål.

Betis er utrolig stærke på midtbanen, hvor man udover Canales råder over tidligere Sporting hard-hitter William Carvalco, Lyon-talent Nabil Fekir.

Hold øje med:

Betis har svært ved at finde den rigtige angriber - Pt. kommer stort set alle deres mål fra midtbanen - Det er ikke holdbart på længere sigt.

Begge hold har noget vigtigt at spille for - Betis kan med en sejr rykke tæt på europa, mens en Osasuna sejr rykker dem lidt væk fra nedrykning, hvor man pt. kun ligger over stregen med en bedre målscore end Alaves. Selvom Europa er vigtig, er overlevelse vigtigere og giver nok Osasuna mest at spille for.

Vejr : Pt. ligner det en god fodbold aften i Sevilla med 16 grader og skyfrit ved kampstart - Bør ikke have indflydelse på kampen.

Covid-19 : Kun en spiller ser ud til at være ude pga. Covid-19, nemlig Diego Lainez - Kampen spilles uden tilskuere som resten af La Liga

Forventet opstilling :

Real Betis : Robles - Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda - Canales, Fekir, Akoukou, Carvalho, Guardado - Loren

Osasuna : Herrera - Sanchez, Garcia, Garcia, Vadal - Perez, Oier, Torres, Baja - Calleri, Enric

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback