18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
29. august 2021 kl. 13:00 - Fodbold, Skotland - Premiership
Ibrox Stadium
25. aug. 2021 kl. 12:55 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 14:54) 25/08
230
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Rangers-Celtic (1X2): Pick: X. Odds: 3.80 = Derby value.

Chance (1-X-2): 30-30-40%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi har sæsonens første Old Firm/Glasgow Derby foran os mellem de to (eneste) titelaspiranter i Skotland; Rangers og Celtic. Begge mandskaber har skuffet fælt i hver sit europæiske eventyr hvor Celtic skuffende måtte lade livet til FCM i CHL kval'en og ser ud til at måtte affinde sig med EL gruppespil ligesom Rangers' skuffende tab til Malmø FF ligeså efterlader dem i EL gruppespil (såfremt i fald de skotske topklubber formår at slå hhv AZ og Alashkert fra Holland og Armenien ud i morgen, torsdag aften). En kæmpe skuffelse for Glasgow og skotsk fodbold.

I ligaen er begge hold startet ud med 6 point for 3 kampe og trupperne er stadig ufuldendt hos begge mandskaber der nu shopper spillere fra Championship inden vinduet lukker.

Her til morgen er det så kommet frem at Rangers ovenikøbet døjer med Rona i truppen og selvom ingen spillernavne er frigivet, vil torsdagens kamp mod Alashkert utvivlsomt indikere hvilke spillere der kan være ramt og må sidde udenfor søndagens derby.

Denne kamp kommer derfor på et semi-skidt tidspunkt for begge hold. Frygten for at tabe og 'blive sat' tilbage kan vise sig stor på søndag og tager vi '1-1 testen' så vil begge hold nok være tilfredse med et point såfremt stillingen er X med små 20-30 minutter igen.

Celtic har med ny manager og sande målorgier i deres seneste ligakampe (6-0 over Dundee FC og 6-0 over St.Mirren) fået favorit status af bookmakerne/oddsmarkedet.

Men vi taler Old Firm på Ibrox.

Og vi taler om at Celtic INGEN fans får med på Ibrox eftersom Rangers tilbagekaldte de 700 billetter som de oprindeligt havde tilbudt Celtic.

Med alt i mente, så må Rangers kunne klemme et X ud af kampen og de 3.80 synes jeg er meget flot værdi (faktisk synes jeg der er værdi helt ned til 3.40'ish) og kan ikke se odds 3.80 frem mod kampstart.

Følg af fri vilje,

Mvh BS

(Kan også følges på Twitter; #greenstakes)

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback