18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SK Prostejov - FC Zbrojovka Brno: Zbrojovka Brno og Over 2,5 mål

Match center
11. juli 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
9. jul. 2020 kl. 22:58 (Opdateret 11. jul. 2020 kl. 18:51) 09/07
76
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 56%
Betvalue: 105,28%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair

FNL, 29. spillerunde

Nu må det da være ét fravær for meget!

For et par uger siden brændte jeg nallerne på at spille imod hjemmeholdet, da et rent ud sagt decimeret Prostejov-mandskab tog imod subtopholdet fra Hradec Kralove. Her er værternes fravær dog om muligt endnu mere udtalte i et opgør, hvor man tilmed tager imod rækkens nummer 2 og suverænt bedste offensiv fra Zbrojovka Brno. Jeg forudser et målrigt opgør og tager chancen på, at det i sidste ende falder ud til gæsternes fordel.

OBS: Væddemålet opnås ved at bruge 'Samme kamp multispil'-funktionen.

Det taler for spillet

 • Zbrojovka Brno er inde i en markant stime af ubesejrede kampe med 11 sejre uf af 13 mulige, heraf 6 med mere end ét mål. Gæsterne råder over ligaens med afstand farligste offensiv og spiller generelt meget offensivt hjemme såvel som ude. Deres seneste to kampe har budt på to storsejre: Først 61 hjemme mod Viktoria Zizkov (nummer 6) og senest 7-2 ude mod Slavoj Vysehrad (nummer 13).
 • Samtidig er Zbrojovka Brno pisket til sejr, hvis de skal holde det spinkle håb om at erobre førstepladsen i live. Deres nuværende andenplads kan de ikke miste, og de kan i den forstand spille frit.
 • Prostejov er hårdt ramt af karantæner og skader. Efter alt at dømme mangler de 6 spillere fra den faste start11’er til dette opgør (se trupnyt nedenfor). Man er ramt både defensivt og offensivt.
 • 64% af gæsternes udekampe har set mere end 2 scoringer denne sæson, ligesom 43% af hjemmeholdets hjemmekampe har det. Efter genopstarten lyder statistikken på henholdsvis 67% og 60% efter 11 spillerunder.
 • Til trods for at Prostejov som regel er et ret konservativt hold, hvad angår mål både for og imod, har deres seneste kampe budt på rigeligt af slagsen. Dét kan til dels skyldes, at holdet hverken har haft noget at vinde eller tabe gennem den seneste tid. De har i hvert fald lignet et frigjort mandskab. Fravær har dog formentlig også spillet en rolle. Det vil sige, at Prostejov også har været ramt fra flere centrale fravær gennem de seneste uger. Ikke overraskende har man således indkasseret flere mål end normalt og i særdeleshed givet atypisk mange chancer væk. Der har været nogen usikkerhed at spore i den ellers solide, nobullshit defensiv. Offensive fravær til trods har Prostejov formået at skabe godt med chancer og holdt et fint gennemsnit rent scoringsmæssigt henover den seneste tid.
 • Betfair ligger et pænt stykke over det øvrige marked på spillet.

Det skal du holde øje med

 • Nok har Prostejov intet at spille for, men de har endnu ikke udvist tegn på manglende moral og motivation. Samtidig må man formode, at de gerne vil slutte godt af over for hjemmebanepublikummet i sæsonens sidste hjemmekamp.
 • Generelt er Prostejov særdeles vanskelige at have med at gøre for et hvilket som helst hold i FNL. Især på hjemmebane (65-3), hvor de endnu ikke har tabt med mere end ét mål. Som nævnt har jeg selv erfaret, at det er risikabelt at spille imod hjemmeholdet.
 • Gæsterne kan for så vidt være ligeglade med, hvordan de vinder. Så længe de bare får de 3 point. Med tanke på, hvad der er på spil, kan det ikke udelukkes, at Zbrojovka Brno vil spille mere tilbageholdende end normalt.
 • Spillet ville ’kun’ være gået hjem i 6 ud af Zbrojovka Brnos 14 udebaneopgør denne sæson, hvilket svarer til 43%. Hjemmeholdet har kun tabt én hjemmekamp, der indeholdt mere end 2 mål.

Trupnyt

1. SK Prostejov: Matěj Biolek (HB, fast), David Píchal (ANG, fast; 2 mål) og Jan Koudelka (ANG; 5 mål, 4 assists) er alle ude med karantæne. Karel Kroupa (ANG, rotation; længerevarende skade) er formentlig skadet, hvilket også gælder David Pasek (HF, fast). Vigtigere er det dog, at det defensive holdepunkt på midtbanen, Jan Polak (DM, fast), såvel som delt-topscorer, Jakub Rolinc (ANG, fast; 5 mål, 1 assist), ligeledes ser ud til at være skadede.

Zbrojovka Brno: Udeholdet har ingen spillere i karantæne. Skadessituationen er ligeledes god. Tilsyneladende ingen videre betydningsfulde skader. Tværtimod kan gæsterne glæde sig over at have Adam Fousek med igen efter 3 spilledages karantæne.

Trupnyt opdateres i tilfælde af, at ny information kommer frem i optaktsdagene.

Alternative spilforslag

Jeg har komplimenteret nærværende spilforslag med en satsning på Zbrojovka Brno, EH -1 til odds 2.05 hos Danske Spil. På dette spil har jeg en CV på 50%, hvilket giver en betvalue på 102,5%.

Kilder

fnliga.cz, soccerstats, onlajny.com, soccerway, transfermarkt samt holdenes respektive hjemmesider; 1skprostejov.cz og fczbrno.cz.

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback