18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SK Prostejov - Lisen: (AH: +1,0) 2

Match center
14. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
14. jun. 2020 kl. 11:54 (Opdateret 14. jun. 2020 kl. 18:53) 14/06
30
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 27-29-44%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 0-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Overraskelsen lurer

Et stærkt hjemmehold, der tager imod et mandskab tilsyneladende i knæ. Resultaterne lyver imidlertid, og opgøret her er langt mere tæt, end oddset efter en ensformig udvikling gengiver. Der er værdi på, at Líšeň rejser sig og endelig får udbytte af deres hårde arbejde.

OBS: Oddset faldt alt imens, jeg arbejdede og skrev på denne analyse. Der er stadig værdi at hente – selv med en relativ konservativ chancevurdering – men det var her til morges helt oppe i 1.80 hos Bet365. Personligt tror jeg, at oddset vil stige på ny fremmod kampstart og der kan derfor være idé i at have is i maven og kun placere havldelen af indsatsen nu for eksempel.

Det taler for spillet

 • Skønt man tabte 1-2 gjorde Líšeň det fint mod topholdet, Zbrojovka Brno, på hjemmebane i sidste runde. Til dét opgør var man lidt på samme måde som her var gjort til (alt, alt, alt for) store underdogs. Kampen viste sig dog tæt, og Líšeň var ikke langt fra point. Lisen gjorde også en fin figur i deres sidste udekamp, hvor man dog også tabte 1-2 til Viktoria Zizkov – et mandskab, der ligeledes hører til blandt de bedste hold i FNL.
 • I forhold til sidste runde går Líšeň-truppen styrket ind til denne kamp. Til opgøret mod Brno sad hele tre normale startere sad udenfor (da de er på lån fra netop Brno), herunder to absolutte nøglespillere. Nøglespillere der altså i modsætning til stort set alle andre har kunnet hvile en hel uge, siden de sidst var i kamp (se nedenfor under holdnyt).
 • I forhold til rækken, er hjemmeholdet et relativt lavtscorende mandskab. Omvendt lukker de heller ikke mange mål ind. Deres kampe er dermed ofte målfattige og tætte.
 • Dét ses også i Prostějovs hjemmebanestatistik. På egen bane har værterne således kun vundet én hjemmekamp gennem hele sæsonen med mere end ét mål, og det var mod Víktovice – ligaens suveræne bundprop, der ikke synes at holde niveau i forhold til resten.
 • Hjemmeholdet har hjemme spillet uafgjort mod alle de omkringliggende mandskaber i midten af tabellen, hvortil Líšeň også hører. Man mangler i øvrigt stadig at tage imod 3 ud af 4 hold fra top 4, og som sådan kan Prostějovs flotte hjemmebanestatistik (5 sejre, 5 uafgjorte, 1 nederlag) for denne sæson være en smule misvisende.
 • Líšeň vandt det omvendte opgør 3-0. Det var imidlertid tilbage i september, hvor Líšeňs trup så helt anderledes (og generelt stærkere) ud. Af samme årsag skal Líšeňs udebanestatistik også læses med en vis portion skepsis, men faktum er, at Líšeň endnu ikke har tabt ude til hold uden for top 6 i denne sæson (5 kampe i alt).
 • Efter coronapausen synes hjemmebanefordelen i FNL formindsket. Hvor hjemmeholdet vandt ca. halvdelen af kampene før pausen, har det kun været tilfældet i små 43% af de i alt 42 kampe, der er spillet efter genopstarten.

Hold øje med

 • Hjemmeholdet har kun tabt én hjemmekamp denne sæson. Det var mod Vlassim i anden spillerunde. På samme måde har man også kun tabt en enkelt kamp siden genopstarten. Dét var ude mod ligaens tophold fra Pardubice. Derudover er det blevet til 3 sejre (to af dem mere minimum en to-målsmargin) og én uafgjort i løbet af de seneste fem runder. Som sådan er Prostějov at betragte ikke blot som et stærkt hjemmehold generelt, men også og et hold i form.
 • Líšeň kommer omvendt ind til kampen her som hold, der langt fra har tur i den. Det er blevet til 3 nederlag og 2 uafgjorte i de 5 spillerunder efter genopstarten (som sagt kunne det dog meget vel være blevet til mere).
 • Prostějov er et stærkt hold, hvis primære force er deres organisation. Skulle Lisen komme bagud, kan de få mere end svært ved at kæmpe sig tilbage ind i opgøret.
 • Der har været meget få informationer tilgængelig fra de to hold i optaktsfasen. Således gælder der på begge sider et vist forbehold for ukendte fravær.
 • 500 tilskuere er tilladt på stadion. Således vil der være et næsten normalt hjemmebanepublikum til at bakke hjemmeholdet op og skabe stemning.

Holdnyt

1.SK Prostějov: Holdet har ingen spillere i karantæne til denne kamprunde, ligesom de heller ikke har spillere, der vender tilbage fra karantæne. På skadesfronten er det småt med information. Eneste oplagte fravær er centerforsvar (rotation), Jan Kotouc, der har været ude de seneste 4 runder.

SK Líšeň: Jakub Kučera (vintertilgang, centralmidt, fast) er ude med karantæne efter at være blevet vist ud i sidste runde. De tre spillere, der sad ude i sidste runde mod deres moderklub er venstrekant Ondrej Vintr, angriber Martin Zikl og centralforsvarer Jakub Cernin. Førstnævnte er breddespiller, mens Zikl til gengæld er delttopscorer med 5 sæsontræffere, og Cernin efter at være kommet til klubben i vinter hurtigt er blevet fast styrmand i midterforsvaret.

Oddsudvikling og alternativer

Værdien i dette spil er opstået som resultat af oddsudviklingen. Siden udbudsstarts er priserne kun gået én vej: Nedad for Prostějovs vedkommende fra ca. 1.80 til ca. 1.60 og opad fra ca. 4-00 til gennemsnitligt omkring de 4.75 for udebanesejren. X’et er også steget kraftigt fra ca. 3.40 og til op helt til odds 4.00.

I mine øjne kan Prostějovs ikke oppebære en sådan favoritværdighed. Markedet overreagerer på deres flotte form, men overser hvor tæt på Líšeň egentlig har været på at hive resultaterne i land. Hjemmeholdet er måske nok det stærkeste hold – i særdeleshed på egen bane – men de vinder ikke 6 ud af 10 gange her. Derfor skal 2-tallet prøves af.

For de mere risikovillige anbefaler jeg det rene kryds til odds 4.00 hos Betfair. Der kan også være god idé i at holde øje med prisen for X2, da oddset er på vej op (står pt. til odds 2.25 hos Bet365).

1X2 chancevurdering

1: 56%   X: 26%   2: 18%

Kilder

soccerstats, fnliga.cz, sklisen.com samt 1skprostejov.cz

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback