Annonce

Phoenix1 - Echo Fox (first blood, map 1): 2

11. marts 2017 kl. 23:59
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Begge hold havde en blandet weekend sidste uge. FlyQuest tabte til CLG og vandt herefter over Dignitas, mens Fox tabte til Cloud9 og derefter tog sejren over Team Liquid. Selv i nederlaget til Cloud9 fortsatte Fox dog deres fremragende First blood-statistik. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

  • Echo Fox har i denne sæson haft et rigtig stabilt early game, og cemterede det senest mod Cloud9 i weekenden, hvor det blev til et hurtigt first blood på map 1. 
  • Echo Fox får first blood i 59 % af deres games (næstbedst i NA LCS), mens P1 får first blood i 45 % af deres games. 
  • Det er ofte junglerne, som er involveret i first blood, og også her har Echo Fox en statistisk fordel. Fox-jungleren "Akaadian" har været involveret i first blood i 55% af Fox'games, mens den nuværende P1-jungler, "Meteos", kun er involveret i first blood i 20% af P1's games.  

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Echo Fox er svingende og kan spille som dag og nat. I nogle games er Akaadian fantastisk, mens han i andre er faldet helt igennem. 
  • First blood afgøres ofte af tilfældigheder, som sagtens kan falde ud til Phoenix 1's fordel.
  • Phoenix1 er et bedre hold end Echo Fox, hvilket også kan vise sig i early game (dog fik Echo Fox first blood mod ligaens tophold, C9, i sidste weekend).

Trupnyt: 

Begge hold ventes at stille med deres sædvanlige spillere. 

 

Om League of Legends:

LoL er et MOBA-spil, hvor to hold af fem personer dyster om først at smadre det andet holds 'nexus'. På det profesionelle niveau handler spillet enormt meget om kommunikation, strategi og ikke mindst gode 'mechanics'.

NA LCS er den bedste nordamerikanske liga, hvor holdene hver uge (typisk fredag-søndag) spiller en til to kampe (en kamp = bedst ud af tre 'sæt').  

Om spillet: 

Første gang én spiller dræber en anden kaldes "first blood". Det er typisk 'jungleren', som er involveret i first blood, og her har Echo Fox's jungler "Akadian" været fremragende.  

Bookmakere: 

Danske Spil: Map 1 - First Blood: 1,75 - 1,95

Bet365: Hold får first blood - map 1: 1,72 - 2,00

Spillet findes under: E-sport -> NA LCS -> Hold får first blood kort 1

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback