18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paula Badosa - Garbine Muguruza Blanco: 2

Match center
16. november 2021 kl. 21:10 - Tennis, WTA | f
Estadio Tenis Akron
16. nov. 2021 kl. 17:49 (Opdateret 16. nov. 2021 kl. 22:38) 16/11
41
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i WTA finals

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 109,44%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Jeg bryder mig ikke om denne form for gruppespil i tennis, men begge kunne nyde lidt af det i deres sidste kamp.

Badosa er fortsat hvor hun slap fra Indian Wells, og giver konstant tro på at 2022 kan blive et stort år. Hun er dog stadigvæk ny i helt i toppen, og syntes flere store navne har haft undermiddel niveau de seneste par måneder. Hun inkasserede sit første nederlag mod Swiatek, hvor hun lod 4-2 blive til 4-6 i 2 sæt. Dette kunne være smart da hun undlod at skulle spille 3 sæt, og så kunne Swiatek få en lille trøstegave med på vejen. Når dette er sagt er der mere end bare kamptid på spil, og forstiller mig hun hellere vil have taget den i 2 sæt selv.

Badosa har været rigtig god i serv hvor hendes 1,80 cm bliver udnyttet godt. Hun har virkelig ramt sine targets på banerne, og har ramt en gylden periode. I returspillet har hun vist den hårdhed hun besidder, og modstanderne inden Swiatek har været sat under stort pres.

Spaniens nr 1 Muguruza kunne nyde godt af et Kontaveit allerede var videre, og har nu spillet 3 sæt uden at blive breaket i træk. Hun havde fine chancer for at vinde den første kamp, men måtte tage den lidt hårde vej hertil. Hun er stadigvæk 30-11 på hardcourt mod Badosa's 20-10, som tilgengæld kørte en god grus sæson. Hvis først Muguruza får selvtillid er hun toppen af tennis, det har dog været en bil med flere motorstop i år. Hun fik en på en måde letkøbt titel i Chicago, og kommer i en udgave med mange spørgsmålstegn hertil. Jeg syntes dog allerede hun nu er hun er in it to win it, og vil helt sikkert være plasteret på et underligt år for hende.

Når hun rammer banen er hendes agressive returspil mere end ubehageligt. Serven virker til at være i bedring, og har en god koncentration hvor serve-uret næsten skal i 0 før hun udløser en af slagsen.

Det kan altid give et anderledes kampforløb når 2 fra samme land mødes, Badosa kommer som den lille men er stadigvæk favorit pga. den seneste form. Jeg syntes dog Muguruza har vist positive tegn, og har stadigvæk svært ved at se hende tabe.

God kamp

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback