Annonce

Orlando Magic - Oklahoma City Thunder: (AH: -5,5) 2

Match center
30. marts 2017 kl. 01:00 - Basketball, USA - NBA
Amway Center
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 44-0-56%
Betvalue: 106,96%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
Westbrook og OKC jagter ikke alene MVP-titlen, men også en bedre slutplacering i Vest. Holdet er inde i et hårdt kampprogram, men bør dominere imod et Orlando-hold, der intet har at spille for og simpelthen mangler offensiv kvalitet.

DET TALER FOR SPILLET:

 • Russell Westbrook jagter MVP-titlen og Oscar Robertson’s rekord for flest triple doubles i én sæson. Når han dette, er han svær at komme udenom. (1*)
 • Orlando har haft endnu en miserabel sæson, krydret med elendige trades. Man er blot 14-23 på hjemmebane og bør tanke for bedre draft chancer. (2*)
 • Orlando’s offensiv er blandt ligaens absolut dårligste. Holdet snitter blot 100.5 ppg og mangler en scorer, og i særdeleshed en ledertype.
 • Oklahoma bør have en klar fordel under kurven i nat. Holdet er nummer 2 i rpg og Enes Kanter’s offensive egenskaber kan gøre ondt på bænkspillerne.
 • OKC kan stadig nå 4 og 5 pladsen i Western Conference, der vil betyde at man undgår Warriors, Spurs eller Houston i første runde af slutspillet.
 • Orlando skyder ligaens dårligste 3p-procent – OKC er dog ikke langt foran.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Orlando har stadig dage hvor alt fungerer. Man har tidligere på sæsonen slået hold som Spurs og Wizards på udebane.
 • Oklahoma er inde i et hårdt kampprogram. Dette er 3 udekamp på blot 4 dage – holdet skal stadig være friske til playoffs.
 • Man fik klø af James Harden, Westbrook’s største MVP-rival, og resten af Houston-mandskabet, inden Westbrook sikrede en sen sejr over Dallas.
 • Oklahoma står og falder med Westbrook, der er synonym med holdets succes. Han har dog nærmest ikke haft udfald i denne sæson.
 • Oklahoma er ”blot” nummer 16 i offensive efficiency og holdet tager til tider de forkerte afslutninger, da alt skal igennem Westbrook.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

                                                                                                                                   

Kilder: cbssports.com, espn.go.com, nba.com, hoopstats.com

Odds :

888sport & Unibet  odds 1,84

Bet365 odds 1,83

En toneangivende licensløs bookmaker har 1,86 på denne linje – åbningsoddset.

Alternativt CV:

+6,5/-6,5: 47/53

Markedet:

Markedet er så småt ved at åbne på denne linje. Jeg forventer dog gradvist at oddset vil falde.

Skader:

Jeff Green (ORL) - tvivlsom

Fodnoter(*):

(1*) Oscar Robertson har rekorden for flest triple doubles I én sæson, sat tilbage i 1961-1962. Westbrook har pt. 37 triple doubles og mangler stadig at spille 9 kampe. Det er historisk hvad Westbrook laver i denne sæson.

(2*) Orlando har i flere år genopbygget, men har hovedløst valgt at smide deres talent væk. Senest sendte man Oladipo og draft-picket Sabonis til netop Oklahoma for Serge Ibaka. Her et halvt år senere står man tilbage med Terrence Ross. Holdet bør tabe ”med vilje” og dermed tanke, for at slutte dårligere i tabellen og dermed forøge deres chancer for et højt pick i årets draft. Årets draft har flere supertalenter i bla. Josh Jackson, Markelle Fultz, Lonzo Ball og DeAaron Fox.

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform
Kommentar-funktionen er lukket
Feedback