18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ORDER - Paradox: 2

8. maj 2021 kl. 11:10 - ESL Australia & NZ Championship Season 12
6. maj. 2021 kl. 17:05 (Opdateret 9. maj. 2021 kl. 09:30) 06/05
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

ESL Australia & NZ Championship Season 12

Chance (1-2): 80-20%
Betvalue: 130,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert: 2-1
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Paradox har drillet Order, i to ud af to kampe i 2021. Paradox viste at de godt kan lege med. De har holdet og ikke mindst individualister, så har højt topniveau. Order er endnu ubesejret i 2021. Alle fem map, snitter stats som er uhyre høje!
Det taler for
 • De to hold har mødt hinanden, to gange i 2021. For en dag siden, og for tre uger siden. Begge kampe er Order blevet presset. Senest de mødes, kunne Paradox med lidt kølighed, havde haft vundet 2-0. De endte dog med 2-1 nederlag igen. Paradox har været tæt på i 2021.
 • Paradox har individualisterne til, at gøre ondt på de bedste hold. Trioen Bedonka, Versa og Ekul snitter 1.07, 1.10 og 1.24 i rating. Deres topniveau og fire-power, er allerede bevist flere gange, at det kan udfordre Order og alle andre gode hold.
 • Paradox har en bred map pool, hvor alle maps kan spilles. Order har flere maps, som de ikke har spillet, med netop dette lineup. Så lidt chancer ville klæde Paradox. Paradox har flere map, hvor de ser gode ud som hold og taktisk. De vil godt kunne drille Order op: Vertigo, Inferno, Mirage og Train(Som muligvis bliver banned) .
 • Paradox har spillet længe sammen som hold. De har hævet deres taktiske-niveau, det individuelle-niveau og deres teamplay. Det er et hold, hvis gameplan gør ondt på hold som: Cheifs, Order og Dire Wolves.
 • Den seneste kamp, som blev spillet 5/5. Kan Paradox tage en masse med fra. De var så utrolig tæt på en sejr. Foran 13-8 på Dust2(Som var Paradox pick) Men hvor personlige dumme fejl, gav Order en livslinje som de greb og vandt. Inferno var Paradox det bedre hold. Hvor Order holdet viste, at de er mennesker. Skruer Paradox ned for personlige fejl. Så kan denne kamp, blive lige så tæt.
Hold øje med
 • Order har et topniveau, som er et par hakker bedre end Paradox. Så rammer de det, så de også bedre individuelt.
 • Order har smadret alt på deres vej. Det blevet til 15 kampe og 15 sejre. Så 2021 er ubesejret indtil videre. Kun Paradox og Cheifs, har kunne drille Order. Derudover har det været ren walkover, i alle Orders kampe.
 • Order har noget, som resten af deres modstandere i AU og NZ ikke har. Nemlig et bundniveau. Det yderst sjældent, at spillerne fra Order falder ud af kampen. Der er konstant tre mand, som viser A-game.
 • Alle mand hos Order, snitter ratings på mellem 1.16 og 1.35 samt impact på mellem 1.15 og 1.38. Vilde stats over hele linjen. Alle mand kan gå +30 på samtlige maps. Niveauet er højt og det højeste på denne scene.
 • Order vinder mellem 75-100% på fem ud af poolens syv maps. Overpass og Train er de eneste to maps, hvor Order ikke er store, store favoritter. Order har hele pakken til, at kunne dominere alle maps. Taktisk, teamplay, erfaring og vilde individualister er på et niveau, for sig selv.
Oddsmarked

Betfair S - 6.0
Bet365 - 6.0

Er man til det mere "forsigtige" odds - Så kan jeg finde lidt værdi i +1,5 til Paradox til odds 2.72 hos Comeon.
Paradox har taget map i de seneste to indbyrdes. 

En toneangivende licensløs bookie: 6.350
Alle licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback