Annonce

OpTic - Immortals: 1

1. marts 2017 kl. 13:30
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

OpTic har allerede spillet 2 lans i 2017, hvor Immortals ingen har spillet. 'NAF' er ny IGL, og 'Hiko' er stand-in, der pt. underpræsterer, men Immortals har mistet deres bedste spiller 'Felps', og OpTic’s coach bør have stor kendskab til Immortals.

Derfor skal du følge tippet:

  • Det skal bemærkes, at Immortals har mistet deres bedste spiller i 'Felps' og har erstattet ham med 'FNX'.
  • 'FNX' er efter en god start for Immortals kølet en del af med en negativ rating i deres seneste 5 af 6 maps.
  • Det er første gang vi får set Immortals på lan siden kvalifikationen til ELEAGUE majoren i medio december.
  • OpTic har en brasiliansk coach, Peacemaker, der bør have kendskab til Immortals styrker/svagheder, samt kan hjælpe 'NAF' med den taktiske del. 

Det skal du holde øje med:

  • I en turnering, hvor der er begrænset kommunikation med holdenes coache er Immortals godt dækket ind med 'steel' som in-game leader.
  • 'Hiko' er på prøveperiode hos OpTic, og havde en rigtig dårlig turnering ved DreamHack og har generelt spillet under niveau.
  • OpTic’s tab af 'stanislaw' ses på spillet. For eksempel er Cobbelstone ikke længere et stærk OpTic-map, selvom det tidligere var deres stærkeste. 

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi på Unibet og Bet365, hvor OpTic-sejr kan spilles til odds 2. Det er et delt markedet på kampen, idet Danske Spil har vurderet OpTic som favoritter til odds 1.75 og giver odds 2.00 på Immortals.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Immortals og OpTic spillede d. 23. Februar 2 ESL Pro League-kampe, hvor OpTic vandt 16-5 på Overpass og Immortals vandt 16-6 på Cobbelstone. Derfor kan det godt forventes, at ingen af disse maps bliver spillet i dette opgør.

Under DreamHack Las Vegas udtalte 'Peacemaker', at 'NAF' lavede størstedelen af holdets calls, og at han selv kun hjalp til, hvis han havde inputs. Så selvom OpTic havde muligheden for at lade sin coach lave calls, gjorde de det ikke. Det kan være et tegn på, at 'NAF' føler sig tryg ved rollen. Det kan dog også betyde, at OpTic ikke har set nogen grund til at lade 'Peacemaker' lave calls, når størstedelen af turneringer benytter sig af Valve’s coaching rules, hvor kommunikationen mellem træner og spillere er minimal.

Der spilles best of 1 maps, og pick/veto processen foregår således:

Hold A – 1 veto

Hold B – 2 veto's

Hold A – 2 veto's,

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Her er et realistisk bud på veto-processen mellem OpTic og Immortals. Bemærk at veto's er listet op i tilfældig rækkefølge. Udvælgelsen af hold A og B i gruppespillet er ikke tydeligt beskrevet i IEM regelbogen, og derfor tør der ikke spås om, hvem der bliver hvad.

Kampen bør blive spillet på enten Train eller Cache. Mit bud med argumentation findes herunder:

Immortals veto's:

Nuke

Immortals spiller ikke Nuke, og når de har gjort, har de tabt til hold som for eksempel Echo Fox.

Overpass

OpTic er stadig skræmmende på Overpass, og slog for nyligt Immortals 16-5

Inferno

'RUSH' fra OpTic udtalte, at de har trænet Inferno en del, hvilket var medvirkende til at de slog North på mappet under DreamHack. Samtidige har Immortals ikke spillet Inferno endnu i en officiel kamp.

OpTic veto's:

Mirage

OpTic spiller ikke Mirage og deres permanente veto.

Cobbelstone

Lidt samme argumentation her. Cbbl er ikke det map, som det har været for OpTic. Immortals er stærke herpå og slog for nyligt OpTic 16-6.

Train

Train var, som Cbbl, et godt OpTic map, men det er et af de mest taktiske map, og der er ikke det bedste map med en ny IGL og en stand-in, der ikke præsterer.

Cache er tilbageværende map.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback