18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oksana Selekhmeteva - Daria Snigur: 2

30. september 2021 kl. 12:30 - w80 - Le Neubourg - hardcourt
29. sep. 2021 kl. 23:59 (Opdateret 30. sep. 2021 kl. 17:51) 29/09
54
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 unge man kommer til at se meget til i fremtiden.

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Lad mig starte med at sige et halvdelen af bookmakerne gør Selekhmetova til favorit, og den anden halvdel gør Snigur, så stor uenighed.

Havde denne kamp været på grus, havde det været med omvendt fortegn. De 2 mødtes sidst i Junior sæsonfinale gruppespil 2019, hvor Snigur vandt i 3 sæt med 6-1 i tredje sæt.

Selekhmeteva er en hvirvelvind på grus, og har bevist sig over flere omgange her mod gode spillere, trods der endnu ikke er faldet en titel af. Hun er 18-6 på hardcourt med en lille titel fra Spanien tidligere i år, men man kan argumentere for at det oftes er svag modstand der er blevet spillet mod, men beviser hun også kan det blå underlag.

Selekhmeteva kan være utrolig dominerende på banen, og har en stærk forhånd der kan slå vindere fra alle steder. Hun har det med at rulle, hvor alt går hendes vej, men er stadigvæk usleben med for mange uprovokerede fejl og dårlig beslutninger, som man tænker er typisk for en ung spiller.

Snigur har selv 18-8 på hardcourt, men det er også mod stærkere spillere end modstanderen selv har mødt. Hun kommer fra en god uge i Portugal hvor hun strøg i finalen, hvilket var tiltrængt efter skade og 1 runde nederlag ugen forinden.

Snigur dominere ikke banen på samme måde som Selekhmetova, men kan være svær at nedbryde. Jeg vurdere simpelthen styrkeforholdet udfra underlaget her, og at Snigur også tog stikket sidst de mødtes. Snigur vandt tidligere i år titel på indendørs i Frankrig, og må derfor have gode minder fra dette land.

ComeOn som lige nu er eneste anden udbyder har 1,83 på Snigur - men i skrivende stund, ligner det markedet stiger en smule på Snigur igen, hvilket jeg kun vil glæde mig over.

Snigur kommer fra en relativ sikker sejr i første runde, Selekhmetova måtte i en tæt kamp mod den for tiden evig tabende De Vroome.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback