Annonce

Oklahoma City Thunder - Houston Rockets: Over 8,5 point - taj gibson

Match center
22. april 2017 kl. 03:30 - Basketball, USA - NBA
Chesapeake Energy Arena
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

OKC er nu på hjemmebane og er selvfølgelig enormt opsatte på at vinde efter at have været tæt på i kamp to. Taj Gibson kom godt fra start i denne kamp, men endte kun med 6 skud og 8 points. Han har dog fint med playoff erfaring og Houston er ikke frygtindgydende inside.

Taler for spillet

Gibson var aggressiv fra start i sidste kamp, men faldt ud / fik ikke bolden. Jeg tror ikke det samme bliver tilfældet. Westbrook kommer nok ikke til at skyde 43 gange igen, og Gibson bør blive lidt mere involveret og han bør også få mere end 20 minutter i min optik.

Westbrook tiltrækker enormt meget opmærksomhed fra forsvaret og han angriber også kurven gang på gang. Fin chance for at han kan aflevere til en nogenlunde fri Gibson, eller at han kan få offensive rebounds i en god position til at score, hvis Westbrook driver og brænder.

Houston har nogle solide big men, men heller ikke mere end det. Gibson vil nok blive dækket op af Ryan Anderson, som ikke er så atletisk.

Gibson snitter for sæsonen 10.8 point. Westbrook har brug for hjælp og OKC er et godt hjemmehold.

Taler mod spillet

Jeg synes Gibson burde involveres mere og få mere spilletid - men det er jo langt fra sikkert, at det sker. Westbrooks vilde spillestil efterlader til tider hans holdkammerater en smule passive/anonyme.

Gibson har et ok skud og post moves, men heller ikke mere. Han er ikke en naturlig scorer.

OKC har også andre big men, som kan have en god aften i form af Steven Adams og Enes Kanter. Specielt Kanter er en mester til at tage angrebs rebounds og score fra dem. Kanter fik dog meget få minutter i sidste kamp, grundet hans dårlige forsvar, men skulle han eller Adams spille en brandkamp, vil det holde Gibson lidt mere på bænken.

Det skal også nævnes at shooting guard Oladipo har brændt en hel del i de første to kampe. Han vil nok fortsat blive ved med at skyde og han er ikke typen der afleverer specielt godt til hans big men.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback