18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Oceane Babel - Ayumi Morita: 2

20. november 2021 kl. 09:30 - w15 - Monastir - hardcourt
19. nov. 2021 kl. 23:07 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 11:07) 19/11
30
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Tunesien

Chance (1-X-2): 44-0-56%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Upcoming fransk kvinde mod rutineret japaner.

Babel har fremtiden ved sine fødder, men føler stadigvæk hun har et stykke vej endnu. Tidligere nr 6 på junior listen i år, fortæller at hun er en fra toppen af de unge, hvor hendes berøring med senior endnu ikke har kastet noget af sig. Hun har vundet nogle flotte tætte kampe i denne uge, og det har også været tendensen fra hende på det sidste, at hun ikke bare taber men er med til den bitre ende.

Babel har en god arm og server stærk. Det er umiddelbart det der holder hende inde i kampene, hvor hun mangler lidt tålmodighed og mentalt i sit spil. Hun har stadigvæk meget at arbejde med, men har nogle tydelige forcer som kan gøres endnu stærkere. Grus er hendes fortrukne underlag, og er 11-10 på hardcourt i år.

Morita er tidligere top 40 på WTA listen, i den periode var hun rigtig stærk med mange titler til følge. Mange år uden tennis og nogle gange kun sporadisk via en drilsk rygskade, gør at man ikke helt ved hvor hun står nu, da storhedstiden ligger ca. 8 år tilbage. Dette er blot hendes 2 event i år, efter at have været med i sidste uge. Den første uge er svær, men syntes allerede fremgangen er tydelig trods tabt sæt i dagens kamp.

Morita er en lav spiller med force i hurtighed, kontraspil og god boldtouch. Hun kørte med bedre procenter i dag end Babel, og især serven så fin ud med tanke på det ikke er hendes force. Forstiller mig i højere grad at Babel bliver udfordret her i sin serv, og de mange tætte kampe kunne koste lidt på bundlinjen for hende i dag. Selvom jeg elsker ungdom og nye stjerner i tennis, føler jeg at dette er en kamp japaneren burde tage vare på.

Bet365 ligger på deres åbningsodds, hvor de 2 andre der er ude ligge omkring 1,66. Flere har ikke budt sig til endnu, og markedet har ikke helt fundet sit leje.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback