18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Norge - Letland: Over 6,5 Norge corners

Match center
13. november 2021 kl. 18:00 - Fodbold, VM
Ullevaal    Lawrence Visser
12. nov. 2021 kl. 15:55 (Opdateret 13. nov. 2021 kl. 23:17) 12/11
153
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

VM Kval. Gruppe G. Runde 9

Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 109,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 9
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Norge ligger nummer 2 og det går mod en gruppefinale i Rotterdam tirsdag. Først skal Norge slå Latvia, som ikke er så dårlige som mange tror. Norge mangler igen et halvt hold og kan komme til at stange mod et defensivt Latvia.
Det taler for
 • Norge har fået pent med hjørnespark under Solbakken. Over 7 i snit de sidste 5 hjemmekampe.
 • Norge er mest sandsynlig avhengig af en sejer for at kunne komme til VM. Latvia ender i bedste fald på 4.plads i gruppen.
 • Norge mangler en del spillere som de har gjort i lang tid nu og det trænger ikke blive nemt at vinde mod Latvia.
 • Solbakken forventer at Latvia stiller op lavt i en 451 og siger de må starte offensivt og legge tryk på udeholdet.
 • Norge fik 9 hjørnespark i udekampen mod Latvia som de vandt 2-0. Latvia tabte kun 1-0 mod Holland og har klart X mod både Tyrkiet og Montenegro.
Hold øje med
 • Norge har fået mange af sine hjørnespark mod Gibraltar, men har været under linjen i 4 af de 8 kval. kamperne.
 • Norge kommer uden Haaland og har lidt mindre luftstyrke med fra start mod Latvia. Sørloth er dog med og er den mest udpregede boksspilleren i truppen.
 • Latvia får mange hjørnespark i mod, men kommer Norge først foran med 2 så spørs det om Solbakken vil jagte flere mål, selv om det kan blive afgørende med bedst mulig målsaldo. Tyrkiet er 2 poeng bag, med 5 dårligere mål - men møder Gibraltar hjemme, så Norge kan stadig ryge ud om de fx. slår Latvia og spiller uafgjort mod Holland ude.
Oddsmarked

1,68 Unibet, 1,72 Nordicbet.

Det er igen kommet noget optimisme i Norge efter at Solbakken har taget over. Det startet ellers forfærdelig med 0-3 "hjemme" mod Tyrkiet(kampen blev spillet i Spanien) De næste 7 er endt uden tab og det er fortjent nok at Norge ligger som nummer 2 i gruppen. Flot kamp hjemme mod Holland blev sidst fulgt op med X i Tyrkiet.

Norge har i årevis slidt med at komme sig til mesterskab, også sidst hvor halvparten af nationerne fik deltage. Nu har de virkelig muligheden til at minimum klare play off. Nu er det og besluttet at kampen i Holland spilles uden tilskuere, så det er er ikke umulig at Norge kvalificerer sig.

Norge må klare sig uden mange faste spillere lørdag. 1.keeperen har været ude så længe at han vel ikke længere er 1.keeper. Ajer som er den mest brugte stopperen er ude, men det er lyspunkter i defensiven hvor begge backs bidrager med meget offensivt. Pedersen med fin start i Feyenoord og i Rennes imponerer Melling. "Den nye" lederen i forsvaret, Strandberg har skiftet til Serie A og Solbakken har på kort tid fået styr på defensiven som i mange år har sejlet.

På midtbanen mangler igen Berge, mens Solbakken som har udtaget hele 6 spillere fra Bodø Glimt, må klare sig uden både Bjørkan og Berg. Sistnevnte har spillet fast sentralt på midten. Normann har skiftet ud russisk fodbold med Premier League og er på kort tid blevet en nøglespiller, sammen med Sampdoria spilleren Thorsby. Normann sliter dog med en skade er usikker til kampen i morgen.

Norges måske bedste spiller offensivt under Solbakken, Ely er igen tilbage i Southampton og sammen med Hauge som efter skifte fra Milan nu får spilletid i Frankfurt, så har Norge to kantspillere i fin form.

Offensivt mangler Haaland og Berisha er sendt hjem skadet, men Sørloth er igen med og ligner Norges nummer 9 i morgen sammen med Thorstvedt som har fået max tillid under Solbakken, selv om det hele startet med rødt kort. Måske mest opsigtsvekkende er det at Ståle har udtaget sin egen søn, Ola, men det ligner ikke at han starter i morgen.

Norge har kommet ud højt i mange af sine kampe, også mod Holland hjemme og i typisk FCK stil så kommer backs med op og skal skabe overtal og Norge er blevet dygtigere til at holde presset oppe og vinde 2.bolder - som spesielt Normann/Thorsby er gode til.

Norge har fået mindst 9 hjørnespark i 4 af de sidste 7 kampe.

Latvia har kun holdt Gibraltar fra at få mindst 7 hjørnespark.

Norge SKAL vinde denne kamp og selv om de kommer foran med flere mål, bør de også jagte flere mål så de evt. kan ende som toer om kampen i Holland ender uden en vinder.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback