18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Moyuka Uchijima - Nigina Abduraimova : 2

24. december 2021 kl. 05:00 - w25 - Pune - hardcourt
23. dec. 2021 kl. 22:47 (Opdateret 24. dec. 2021 kl. 11:15) 23/12
23
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Indien.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 103,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Bedømt på dagens resultater kan jeg godt forstå, at en kamp der startede lige i odds nu stiger på Abduraimova. Jeg kan dog ikke gøre hende til underdog, da man også må tage dagens 2 kampe i perspektiv.

Japanske Uchijima har haft et mere end godkendt år, med sine 2 titler fra Monastir og mange sejre på alle underlag. Gårddagens kamp mod anden landsmandinde endte med kun 2 afgivet partier, og står derfor stærkt til dagens dyst. Jeg fulgte hendes kamp mod Parks i sidste måned, og kunne dog også ser at hun stadigvæk mangler lidt før det tager rigtig fart.

Abduraimova var trods 3 sæt ikke i stor fare for at tabe sin sidste kamp. Trods sin store serv, var der enkelte partier hvor hun kom i problemer, og skuffede mig derfor lidt på den konto. Det fjerner dog ikke at hun spillede en solid kamp, som havde set meget bedre ud hvis man fjernede 2 sæt, men sådan fungere det heldigvis ikke.

Match up mæssigt har Uchijima flere gange spillet en gang overfalds tennis, hvor man jerner igennem sine egne partier for hele tiden at kunne sætte pres på modstanderen. For mig er det fuldstændig fifty fifty hvem der får greb om kampen, men det er i hvert fald 2 kvinder som har haft et godt år. Jeg har dog stadigvæk større tro på at Abduraimova kan brænde en god kamp af, end at hun spiller en dårlig kamp.

Marathonbet stikker lidt ud her i forhold til alle andre.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback