18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

mousesports - OG: 2

30. maj 2020 kl. 19:00 - Gamers Without Borders 2020
30. maj. 2020 kl. 11:01 (Opdateret 31. maj. 2020 kl. 00:16) 30/05
155
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Gamers Without Borders 2020

Chance (1-2): 44-56%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Mousesports problemer og nedtur fortsætter i velgørenhedskamp, hvor spillelysten hos OG må antages at være højere efter en månedspause.
Det taler for
 • Mousesports har i store problemer på serveren, hvor spillet slet ikke fungerer. Der er langt til niveauet vi specielt så i slutningen af 2019 og jeg forventer bestemt ikke, at denne kamp skal bruges til at ”komme tilbage på sporet”, men mere end kamp, som skal overstås. Overstås hurtigt, så de kan komme tilbage til dét det virkelig handler om – nemlig at løse deres problemer.
 • OG spillede en glimrende kamp imod fnatic i går og vinder sikkert 2-0, begge med 13-7. De virker motiveret og spillelysten lyser ud af holdet efter de igen er til at finde i en officielkamp.
 • OG har fået spillet mere sammen siden vi sidst så dem. Efter sejren over fnatic i går ser det i hvert fald ikke ud til at det er gået den forkerte vej.
 • De har slået mousesports før i en bo3. Det var sågar på et tidspunkt, hvor mousesports var langt bedre spillende og OG knap så sammenspillet.
Hold øje med
 • Det er en ”ligegyldig” kamp forstået på den måde, at jeg ikke siger at den intet betyder for nogle af holdene, men en velgørenhedsturnering, hvor den store stratbog antagelsesvis ikke tages i brug. Der kommer bedre tidspunkter at vise den frem, hvorfor spillet kan blive mere ukoordineret og tilfældigt, hvilket ikke taler for favoritten.
 • Mousesports har spiller, som på gode dage er verdens klasse. Ropz, woxic og frozen er helt eminente spillere. Spiller de stort fra start i dette mr13 format – Ja så kan det blive svært for OG at vende det inden det er for sent.
 • Mousesports slog OG senest i en bo3 2-0 i april måned.
 • Der skal i MR13 format ikke holdes niveau i så lang tid for at vinde kampen, hvilket for mousesports vedkommende er et plus i øjeblikket, da de har haft svært ved at holde niveau over en MR15 BO3 / længere kamp.

Det er lidt med vovet pels, at jeg lægger mig ud på dette spil. Der er nogle faktorer, som spiller ind og jeg ikke med 100% sikkerhed kan sige. Det er bygget på et par antagelser, blandt andet det faktum at mousesports er nede i kulkælderen og denne turnering ikke er turneringen, hvor de rejser sig. Den ligger simpelthen for tidligt efter deres exit i Dreamhack Masters, 0-3 i kampe, for snart en uge siden.

Omvendt. Så antager jeg at OG rigtig gerne vil vise, hvad de kan og spiller en tand mere seriøs end mousesports. De er stadig det nye hold i klassen, så en hver mulighed for at vise hvad de kan – den tager de!

Map pool står de meget tæt opad hinanden. De er begge fan af Nuke og dust2. OG har fordel på Inferno og Overpass i min optik, mens mousesports har fordel på Train. Jeg kunne dog forestille mig at mousesports ikke vil ud på Inferno imod OG, men så kunne vi evt. få Overpass at se. Det kommer an på om OG spiller på egne styrker (vælger ikke Overpass) eller modstanders svaghed (vælger Overpass). Om ikke andet, så vil jeg mene OG har gode chancer på alle maps undtagen Vertigo, som de instant banner.

Jeg forsøgte selv i går på FaZe over G2 samt OG over fnatic til forholdsvis 2,05 og 2,30. Det viste sig at være rigtigt fint, så mon heldet er med mig endnu engang i denne velgørenhedsturnering.

Alternativt er 2-0 til 3,50 (bet365) også et spil med lidt værdi.

Held og lykke!

Kilder

www.hltv.org

www.twitter.dk

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback