18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Misaki Matsuda - Maria Gutierrez Carrasco: 1

23. november 2021 kl. 13:50 - w25 - Milovice - indendørs hardcourt
23. nov. 2021 kl. 13:32 (Opdateret 23. nov. 2021 kl. 15:03) 23/11
6
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Tjekkiet

Chance (1-X-2): 58-0-42%
Betvalue: 103,24%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Kort version pga. kampstart.

Begge spillere er 23-12 på grus i år hvilket er fint. Carrasco har endda hevet en titel hjem, og har også spillet en masse hardcourt med 14-13 tilfølge.

En ting er hvad Carrasco præsterer i Sydeuropa, men kommer hertil med 4 nederlag i træk, nu på et underlag hun har berørt før med lidt succes.

Matsadu har spillet største delen af sine grus kampe i Tjekkiet, og er mere vant til at være her. Hun har holdt en lille pause, men kom ellers med masser af sejre inden da. Hun har haft fordelen i at spille kval, hvor begge sejr var imod tricky modstand som hun kom igennem. Matsuda har kun disse 2 kampe registreret på indendørs, så står mere i uvisheden om hvad hendes niveau er her. Matsuda har ellers også i ungdomsårenes vist at hun godt kan spille på hurtige underlag.

Da Matsuda allerede er spillet ind og det foregår i Tjekkiet taler til hendes fordel. Carrasco ser jeg i højere grad som en grusspiller, og har haft nogle kedelige nederlag.

Marathonbet ligger lige et lag højere end de andre bookmaker, hvor Oddset startet højt og faldt betydeligt for nu at finde sit lay.

Jeg køber præmissen om at Matsuda er favorit, og ser Carrasco få det meget svært her.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback