18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Misaki Doi - Jasmine Paolini: 1

22. august 2021 kl. 22:30 - WTA - Chicago - Hardcourt
22. aug. 2021 kl. 16:09 (Opdateret 23. aug. 2021 kl. 00:19) 22/08
58
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere med forskellige formkurver.

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Japanske 30 årig Doi er begyndt at tabe flere kampe end hun vinder, hvilket i sig selv er en kedelig stime. Trods flere mellemstore titler har hun heller ikke i år kunne få det til at hænge sammen. Hun har indtil videre vundet over dem hun skulle, og tabt mod alle de andre. I sidste uge rød hun skuffende ud mod ustabile Gracheva, hvor hun ikke udnyttede sine chancer i 2 sæt, og kunne ikke holde fast i de 2 gange hun var op med break i 3 sæt. Jeg syntes ellers hun har flot spillestil, og virkede til at finde lidt momentum under græs sæsonen, og skal nu til at stemple ind.

Hun er 1,59 cm er server derfor ikke som en hest, som man ser andre gøre, men den er dog stabil. Hendes lave tyngdepunkt flytter hende godt rundt på banen, og har et godt touch på bolden, hvor hun prøver at presse bolden ned i hjørnerne og komme frem. Hun slår ikke hårdt til bolden, men prøver at holde tempoet oppe ved at tage bolden tidligt.

Italienske 25 Paolini er en velkendt god grus spiller. I år har hun presset flere store navne til tætte kampe på hardcourt, og lykkedes med at besejre Vekic i sidste uge, der ellers har set bedre og bedre ud. Hun faldt efterfølgende til Kudermetova uden at være tæt på.

Paolini er selv 1,60 høj, men server også stabilt på trods af det. Tager udgangspunkt i baglinjen hvor hun kører en god defensiv, og så har en hammer af forhånd, som man som modstander skal undgå at spille hen til, hvor hun kan fastlåse spillet fra. Paolini er som regel indvolveret i rodede kampe med breaks frem og tilbage, men er primært komme ud på den rigtige side af dem.

Bliver det en rodet kamp forventer jeg Paolini står stærkest, så Doi skal tage vare på sin serv, da der vil komme masser af muligheder den anden vej. Jeg satser på at kurven kan knække nu for Doi, og hun kan bevise hun er den bedste hardcourtspiller, hvor hun trods alt har registreret ca. 300 flere kampe spillet på.

Oddset er naturligt steget på Doi jo tættere kampstart er kommet, så nu mener jeg værdien er til spil på hende. Oddset ligger lige nu fra 2,05-2,20 - hvor 1 licensløs lige har boostet den til 2,42, men de ligger også alene med det.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback