18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mirjam Björklund - Arina Rodionova: 2

Match center
13. januar 2022 kl. 00:15 - Tennis, Australien - WTA - Australian Open, Qualification | f
Court 7, Melbourne Park
12. jan. 2022 kl. 22:55 (Opdateret 13. jan. 2022 kl. 02:15) 12/01
40
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval semifinale til AO.

Chance (1-2): 42-58%
Betvalue: 101,50%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Hvis man ser på hvad Rodionova præsterede sidste år, kunne man godt tro hun var ved at være færdig, men sluttede alligevel 2021 nogenlunde af.

Bundrutineret og ikke tvivl om hvor i verden hun laver sine bedste resultater, det er nemlig i eget kontinent. Nu kan man ikke se bort fra et år, men har i en lang årrække gjort det godt hjemme, og fik en fint afsæt til denne kamp via sin sejr over Bandecchi. Selvom hun ikke er høj har hun den australske hårdhed i sit spil, som også kan give en stabil god serv. Da hun i mange år også har været en fin double spiller, har hun lidt ekstra frækhed at byde ind med i sit spil.

Bjørklund sluttede året 2021 af med titel på hardcourt, det burde være et fare signal. Men skal dog også tage det lidt i perspektiv, hvor hun trods nemme kampe alligevel formåede at smide sæt stort set hver eneste gang. Alt dette kan være lige meget hvis man vinder, og 2 tre sæts kampe her i Australien hvor hun har vundet den sidste, viser hun er god men ustabil. Når man snakker Bjørklund så kommer det altid frem at det er Shapovalov's dame, så forhåbentlig har kan ikke givet hende for mange tricks.

Jeg syntes personligt at Bjørklund shinner på grus, men har bevist hun kan håndtere begge underlag. Det var flot et vinde 2 itf titler sidste år, da hun flere gange er ude i små perioder med skade, som hun ikke virker til at kunne komme helt over. Ligesom alle andre i dette lag og der højt topniveau og lavt bundniveau, men føler Radionova burde kunne være mere end bare med uanset hvordan Bjørklund kommer ud.

Det Radionova ikke har badet i succes på det sidste ser man ofte en hvis skrøbelighed, men jeg er ikke for fin til at tage den over 3 sæt hvis det er det der skal til.

Markedet har været stigende på Rodionova så jeg nu syntes den er værd at tage. Alle er enig om hun skal være favorit og det gør jeg også, så man kunne vente helt til kampstart, for at se om oddset lige har fået den sidste stigning. Jeg accepterer 1,75 og siger Come On Mate.

OBS: Oddset var 1,80 da jeg startede denne, så markedet er så her inden kampstart faktisk gået ned igen.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback