18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Miriam Kolodziejova - Diane Parry: 1

1. september 2021 kl. 10:00 - w80 - Prag - grus
30. aug. 2021 kl. 23:54 (Opdateret 1. sep. 2021 kl. 13:16) 30/08
112
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere som tabte 1 runde i sidste uge i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Både Kolodziejova og Parry har haft et fint grus år.

Kolodziejova har gået til finalen eller vundet i Tyrkiet, Slovenien og Polen i år. Hjemme har det været skuffende, og måtte forlade sidste uge i en tæt afgørelse, og har stadig kun slået de 2 Morderger søstre. Om det er mentalt eller ej kan man gisne om, men føler hun står bedre end dagens modstander til dette opgør.

Parry har i år vundet i Italien og Frankrig, og spillet fint i Spanien. I Tjekkiet har hun de sidste 2 gange tabt til tjekkiske Bejlek, og kan nu for 3 gang tabe til en tjekke har i Tjekkiet i streg. Sidste uges nederlag var en ekstra down for Parry, og var ikke i nærheden er noget, og står nu med 2 smertefulde nederlag i træk, som jeg tænker har sat sig lidt i hende.

Geografisk kan man se lidt hvor de præstere bedst, dog med det udfald at Kolodziejova ikke har gjort noget godt på hjemmebane.

Jeg ser Perry med lidt pil ned, men vil stadigvæk gøre hende til favorit, da jeg ikke mener Kolodziejova har overliggeren til at blive en topspiller, men bedømt på nuværende form god nok til at slå Parry.

Bet365 er eneste udbyder pt. Og kampstart er fiktivt, men det bliver rettet når kampprogram og flere bookmakere kommer på banen. Jeg syntes dog allerede at oddset er pænt nu, trods en konservativ vurdering af chancer.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback