18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Minnesota Wild - Winnipeg Jets (2020-01-04 21:00) - Kyle Connor: Over 0,5 Point

4. januar 2020 kl. 20:00 - Ishockey, USA - NHL
3. jan. 2020 kl. 15:26 (Opdateret 4. jan. 2020 kl. 22:08) 03/01
163
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 135,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

I morgen vender Winnipeg Jets (22-16-3) tilbage til Minnesota (19-17-5) for at møde Wild, og her kan canadiernes førstekæde igen blive altafgørende.

NordicBet har sovet i timen her og giver af uforklarlige årsager 2,25 på Connor til at lave mindst 1 point, mens han noget mere retmæssigt "blot" giver 4,15 til at lave mindst 2 point. 

Forvent derfor at spillet bliver slashet inden kampen.

Andre bookmakere vil formentlig ligge i området omkring 1,65-1,70.

OPDATERING: Spillet er allerede nede i 1,80, hvilket dog med Connors forrygende form stadig er et glimrende odds.

Det taler for:
- Connor spiller i Jets´ bedste kæde med Mark Scheifele og Patrick Laine, og i overtal er han også en del af førstekæden. Kun Toronto-duoen, John Tavares og William Nylander, har i hele NHL været på isen ved flere mål end Scheifele og Laines 12 i de seneste 5 kampe, og Connor ligger lige efter med 11.

- Connor har 8 point i de 5 kampe, og generelt har canadieren været flyvende i denne sæson. 17 af de seneste 22 kampe har givet point til den 23-årige spiller. Jets-spilleren har point i 14 af sæsonens 20 udekampe.

- De mange point er langt fra noget tilfælde. Ingen har været på isen ved flere store scoringschancer end Connors 85 i de seneste 5 kampe.

- Modstanderne fra Minnesota tillader normalt ikke mange målchancer, men holdet har alligevel tilladt et hav af scoringer på det seneste. Hele 36 i holdets seneste 10 kampe, inklusiv et 0-6-nederlag hjemme til Jets den 21. december.

- I den omtalte kamp scorede Laine-Scheifele-Connor et enkelt mål i 5-5 + et powerplay-mål. Connor blev ikke noteret for point på nogle af disse mål, men havde alligevel en assist i kampen. I holdenes første møde i sæsonen scorede Connor et mål, da Winnipeg vandt med 5-2 tilbage i oktober.

- Winnipegs overtal er godt kørende for tiden med næsten 1 mål pr. kamp i den seneste måned. Samtidig har Minnesota været blandt de dårligste undertalshold i ligaen i det meste af sæsonen.

Det taler imod:
- Minnesota har sædvanligvis en god defensiv og har da også lukket af jævnligt på hjemmebane i denne sæson. Kun i 4 af de seneste 10 kampe har holdet tilladt mere end 2 mål på hjemmebane.

- Trods den gode offensiv kan Winnipeg ikke være propfyldt med selvtillid. Mandskabet har tabt 4 af de seneste 5 kampe.

- Minnesota har haft én dags mere hvile op til kampen.

- Minnesota har den laveste expected goals against pr. kamp siden midten af december.

- Mon ikke Minnesota er opsat på at revanchere det store nederlag fra sidst de to hold mødtes. 


Andrew Copp, Dmitry Kulikov, Bryan Little, Nathan Beaulieau og Mark Letestu er ude for Winnipeg med skader.

Jason Zucker, Greg Pateryn og Mason Shaw mangler for Wild.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback