18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mihaela Buzarnescu - Ysaline Bonaventure: 1

11. januar 2022 kl. 01:30 - Australien Open kval - hardcourt
11. jan. 2022 kl. 00:37 (Opdateret 11. jan. 2022 kl. 03:59) 11/01
14
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kval til AO.

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Bonaventure kommer med frisk titel til kval i dag, og allerede det gør at der kan være fare momenter for hende. Et spændende møde i mellem 2 venstrehånds spillere kan give en god kamp.

Bonaventure kørte alt i 2 sæt i hendes 5 kampe, som gav hende første hardcourt titel i mange år. Flere positive momenter fra den uge, men vi ser ofte at spillere går helt ned i første kamp efter titel, og der har ikke været lang pause til denne dyst.

Jeg så hendes kvartfinale kamp da jeg havde en mønt på hende, men selvom hun vandt i 2 sæt var hun ikke den bedste spiller på banen. Dette kan selvfølgelig være lige meget hvis man bare vinder, men kan sagtens se hende blive udfordret her af en yderst rutineret modstander fra WTA regi. Bonaventure har endnu ikke i sine mange år kommet i top 100, og det mener jeg også hun stadivæk ikke kommer til. Hun har en god serv og er meget hårdtslående, men bevæger sig hverken hurtigt eller godt, hvilket så kan kompenseres af hendes styrke. I denne kamp får hun en modstander som returnerer godt, og som vil være bedre til at fordele spillet på banen så hun får det svært, end de tidligere modstandere hun var oppe imod i sidste uge.

Buzarnescu er tidligere top 20 spiller i verden, men blev sat tilbage de seneste år med en grim skade. 2021 viste at der stadigvæk er krummer i hende med fine resultater på grus, og sluttede næsten året af med titel på hardcourt i Frankrig itf, hvor hun var et monster hele ugen. Buzarnescu sluttede desværre af med at trække sig med skade i November, og da dette er hendes første kamp ved man ikke helt hvor hun står. Man kunne frygte at fremmødet var for lige at score de kroner der skulle ligge i at deltage, men vælger at tro at man kommer for at vinde.

Buzarnescu server ikke lige så stærkt som sin modstander, så man kunne godt forudse hun kunne blive presset her. Jeg syntes bare hun har det med at være oven på kampene, og ser hende bedre end Bonaventure i tætte situationer.

Det er i realiteten en kamp hvor der er mulighed for at begge kunne trække sig hvis der går helt skidt, men tager alligevel chancen med en one set bookie.

Markedet ligger alt i mellem 2,10-2,40 pt.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback