18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

MIBR - MAD Lions: 1

19. april 2020 kl. 21:00 - Flashpoint 1
19. apr. 2020 kl. 13:29 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 19/04
157
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

Grand Final i Flashpoint 1 turneringen alle enten elsker eller hader! Om ikke andet, kan man kun elske de spiller om første pladsen og de 500.000dollars der medfølger. 

MIBR - MAD Lions!

Obs: Kan se de fleste er ved, at gøre denne kamp 50/50 hvad angår odds, så om man kan få over 1.9 indtil kampstart tvivler jeg på.

Hvad taler for:

- Først og fremmest så synes jeg der er mange ting der taler for Mibr sejr i dag. Og vi ser på det. Mibr ligger lige nu #17 i verdenen og har vel den sidste måneds tid spillet en omgang cs med svingende form. Deres ESL kampe var helt håbløse hvor deres Flashpoint kampe har siddet lige i skabet. Man taber første kamp mod Chaos men har siden der ryddet hele bordet og vundet alt der er kommet deres vej. De spiller lige nu i min verden noget af det bedste cs vi har set fra deres side so far. Det stadigvæk ankermændende Fer og Fallen der hiver læsset. Men Meyern og Kngv kommer mere og mere med. 

- Mibr kan trække på en stor fordel, det er de er samlet i USA. Der har de været længe og de holder til i deres hus i LA. Så at de kan sidde "lan" er en kæmpe fordel, at man kan kommunikere og vise kropssprog på en helt anden måde. Jeg har ingen ide om gutter på ML sidder sammen i disse corona tider. Jeg tvivler, men intet jeg ved noget om. Dog kan jeg snakke om det jeg ved, og det er, at Mibr er samlet og jeg ser det som et kæmpe plus.

- Trods jeg mener Mibr har et bedre map pool end ML - Så tror jeg vi kommer til, at se alle 3 maps blive spillet. Ingen tvivl om vi kommer til, at se ML vælge Mirage, for så banner Mibr Nuke. Mibr er dog bedre på Mirage end Nuke, så det er det logiske valg. Jeg mener ikke Mibr er uden chancer på Mirage, de har slået GenG 2 gange på mappet. Og det er en finale. Men ML vil selvfølgelig være favorit på mappet. De ligger med 88% winrate. Hvor Mibr kun er på 50%. Men derfra taler det kun Mibr's vej hvad angår vetoen. ML valgte Vertigo sidst som ban de mødtes. Gør de det igen, så giver det Mibr frit valg om de vil spille: Overpass, Inferno eller Train. Det er 3 maps Mibr vil være klar favoritter på. Inferno & Overpass er maps ML slet ikke spiller. Hvor Train, der er Mibr nok kendt for, at være/var en af verdens bedste hold. De leverer stadigvæk flot på mappet. Alle 3 maps ligger de på winrate i 60'erne. Sidst de mødtes på Train vandt de fortjent 16-13 efter en flot T side og man var foran more less hele mappet. Da man kun kan "vælge" 3 maps fra ud af de 7. Og ML kun har en fordel på Nuke & Mirage. Så kunne jeg godt se en helt anden Veto end sidst de mødtes. An på hvem der starter Veto osv. Så kunne vi godt ende ud i et 3 map der foretaler Mibr en del mere end ML. Men som det ser ud lige nu, så ender vi nok på Dust2. Et map ML vandt lidt heldigt måske i går mod Havu, da de var ved, at smide det hele. Udover det tabte de senest til Mibr 16-5. Nå det så er sagt, ender vi på Dust2 som decider. Så ser jeg kampen 51-49 til Mibr. 

- Det bliver 2 gode taktiske hjerner op mod hinanden, til denne kamp. Fallen har uden tvivl siddet og set kampen mellem Havu og ML. Og med den erfaring han besidder, så tror jeg ikke der er noget, som kommer bag på ham. Mibr er en blanding af talent og erfaring. Hvor spillerne fra ML er lidt mere uprøvet. Og trods vi ikke sidder lan eller noget. Så vil sådan en finale med den præmie på spil selvfølgelig kunne mærkes. Den der har prøvet mest er vel Acilion, men intet i forhold til Mibr mandskabet. Forventet helt klart mere struktureret cs, mere afslappende cs. Og ikke mindst tror jeg ikke vi ser så mange fejl. De har stået i denne situation mange gange. Personligt på hvert fald 2 ud af de evt 3 maps. Der vil vi se et ML mandskab lave flere fejl end Mibr. ML gjorde det sidste de mødte Mibr og forventer lidt det samme igen. ML spiller flot taktisk Cs, men de mødte også et Havu der for 150 kamp i træk lavede de sammen fejl samt spillede som de altid gør. Fuld fremad Cs. Det kommer Mibr ikke til, at gøre. Vi kommer til, at se dem holde vinkler og spille deres game på deres egne primisser. 

- Fer & Fallen holdets lige nu store stjerner. De spiller godt. De afgøre kampene for holdet. Også er de super stabile. De ligger lige nu på 1.11 & 1.12 i ratio samt impact på 1.10 & 1.09. Det flot og det godkendt. Fer er rifler, spiller sine vikler. Tager ikke de helt vilde risici i kampen. Men holder spots og gør det godt. Fallen kan godt lide, at få first kill, og elsker at tage tossede peaks. Det har han gjort siden Cs udkom og det fortsætter han også med i dagens kamp. Meyern og Kngv har steppet deres game lidt op, og er begyndt, at levere lidt mere til teamet så det ikke kun afhænger af 2 mand. Dette team KAN blive godt, de er begyndt, at levere flot. Nu kræver det bare finalen med og fremadrettet før man igen kan kalde Mibr et top hold igen.

Hold øje med:

- ML lige nu #13 i verden og banker på til, at kunne blive et top 10 hold. De spiller vel lige nu deres bedste cs. De har fået ny IGL, som indtil videre, har gjort det fint. Nu skal han bare færdiggøre arbejdet og få den første plads hjem til holdet. De har i de seneste 5 kampe, kun smidt map til Mibr. Derudover har de kørt ren tavle. De spiller meget imponerende. 

- Acilion er kendt for, at finde på nye tricks og tacs op til en kamp. Dette viste han mod Havu, og kunne sagtens være sagen mod Mibr også. Ingen tvivl om, han er god taktisk og KAN levere ingame også med en masse kills. En IGL med en ratio på 1.03 er faktisk flot. Så spiller han som mod Havu samt kan køre anti på Mibr, så kan jeg sagtens se Mibr i problemer.

- ML er lige nu et hold der leverer på et sindsygt højt niveau. Alle 5 mand snitter 1.0 i ratio og det tydeligt, at se de spiller som et team. ML er afhængig af, at 2 ud af 3 stjerner leverer fra øverste hylde i dagens finale. Det er Acor 1.08 i ratio, sjussh 1.15 i ratio og Bubzkji med 1.14 i ratio. Udover de snitter pæne stats, så ligger de alle på fin impact stats. De 2 sidst nævnte navne ligger på 1.14 - De er også 2 mand der elsker, at komme frem og peake. Og med et sindsygt aim lykkedes det dem tit, at få en mand og derved skabe overtal. Samtidigt har man en Acor med awp der også elsker, at tage peaks. Så kan de samle Mibr mandskabet op one by one og skabe en masse overtals runder. Så de godt på vej mod sejren. Så helt klart noget man skal have med.

- Skulle vi ende på Train som Mibr pick - Så er de ikke helt fortabte på det map ML. De ligger på en win% på 57. Og var trods alt med i kampen sidst de mødte Mibr. Skulle vi ende på Dust2 som decider. Så har ML vundet de sidste 5/6 kampe på det map. Kun tabt til Mibr. Men jeg tror Havu kampen gav dem en masse tro på egne evner. Og med et hold der er ramt af selvtillid på den gode måde og en moral helt i top. Så skal Mibr stå tidligt op til dagens kamp.

- Skulle det ende ud i ML starter Veto, så kan starte på eget map og evt komme foran 1-0 i maps. Så taler det selvfølgelig mod spillet. Da dette vil give en fordel på map 2. Altid godt, at komme i gang med en finale, ved at tage første map. Ikke mange gange ML har været bagud 1-0 i maps i denne turnering. Så omvendt effekt er selvfølgelig også til stede, hvis det går omvendt.

Alt i alt, så ser jeg Mibr bedre som hold og mand mod mand. Ingen tvivl om Acor, sjuush og Bubzkji kan gøre livet surt hvis de alle rammer niveau til dagens kamp. Men når det kun er sjuush der har været stabil de sidste mange mange kampe. Sker dette i dag, at kun en eller 2 mand viser niveau, så får jeg svært ved, at se ML slår Mibr over 3 maps. Der er ikke plads til for mange udfald. Hverken for det ene eller det andet team. 

God kamp og finale! 

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback