18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Maria F. Herazo G. - Sapfo Sakellaridi: 2

26. juni 2021 kl. 09:00 - W15 Antalya
26. jun. 2021 kl. 01:16 (Opdateret 26. jun. 2021 kl. 10:26) 26/06
38
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Rutine mod ung græker med spøjs serv.

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Lad os starte med Sapfo, som blev lidt et internet hit, med sin nyudviklet serv. Om det er et led for at spare kræfter, eller om det rent faktisk er et våben, tør jeg ikke udtale mig om, men søg på den og bedøm selv. Hun har spillet hele året i Antalya, og havde en god periode omkring februar, med finaleplads som blev aflyst pga. dårligt vejr over 2 dage. Det er som man ofte ser på dette niveau, en blandede gang bolcher. Jeg syntes hun har været uheldig med sin lodtrækning, da hun flere gange stødte ind i Brancaccio, som pludselig blev en magtfaktor i Tyrkiet. Markedet startede med lige bedømmelse, men reagerer på at hun i foregående 2 omgange har måtte trække sig med skade, og det har været tætte 2-0 sejre i 5 ud af 6 sæt.

Modstanderen Herazo har tilgengæld været super skarp, efter at have taget 3 måneders pause fra Tyrkiet, og har most sin modstand i denne uge, så oddset er faldende næsten for hver time. Hun har rutine og er 6 år ældre end sin modstander, som ikke officielt har en titel endnu, mod Herazo's 6 titler.

Jeg har ikke set billeder fra turneringen denne uge, men Sapfo's allerede 50 sejre i år på gruset, også mod bedre spillere end modstanderen, gør at jeg mener det er every ones game, med svagt plus på dagsformen til Herazo.

Begge er baglinje spillere med stort B. Herazo spillere uden fart i serv og grundslag, men har god dybde og vinkler i sit spil, som kommer fra hendes venstrehåndet ketcher. Sapfo har lidt x-factor med sin serv, og spiller hellere ikke med stor fart, trods hun er bygget som en der godt kan slå hårdt til bolden.

Jeg forstiller mig en slidsom kamp, men går mod markedet og tager Sapfo, som forhåbentlig kan tage skridtet videre imod en officiel titel, efter mange måneders arbejde.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback