18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Linda Fruhvirtova - Su Jeong Jang: 2

Match center
23. december 2021 kl. 08:50 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
23. dec. 2021 kl. 00:12 (Opdateret 23. dec. 2021 kl. 10:34) 23/12
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Sydkorea.

Chance (1-X-2): 62-0-38%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Fruhvirtova er et navn vi unægteligt kommer til at se meget til i toppen tennis mange år frem. Linda og lilliesøster Brenda på 16 og 14 år, støvsuger allerede mange titler på junior siden. Linda har så også allerede et par titler i bagagen i år som senior, og virker til at bumle frem. Jeg så hende i starten af året i Tyskland i nogle kampe, og var imponeret over så hårdt hun kunne spille, samtidig med at hun servede godt både på 1 og 2 serv.

Fruhvirtova gjorde også kort process i første kamp, men via sin alder er der dog stadigvæk udfald undervejs i hendes kampe, dog betydelig mindre end vi ser hos andre. Hun er pt. Nr. 2 på juniorlisten, så en meget farlig spiller at gå imod, også. via underlaget her som skulle passe hende fint. Der dog ved nogle spillere mønstre i hvor de klarer sig godt, og mangler stadigvæk en stærk præstation fra Asien på dette niveau for endeligt at kunne stemple hende som yderst godkendt.

Jang har faktisk en miserabel trackrekord fra Seoul, som er en tendens hun meget gerne skulle knække nu. Selv første kamp mod en spille hun skulle køre over, endte med et hav af breaks i en 3 sæts kamp. Alligevel har Jang været monster stærk de seneste måneder på gruset, og hun kommer vel næsten i sin bedste forfatning nogensinde. Hendes 40 sejre på grus i år klinger lidt hult når det er indendørs hardcort, men har stadigvæk en tro på at hendes positive forfatning og iver til at præstere på hjemmebane kan gøre noget for hende her.

Jang plejer selv at være den kampdominerende part i kampene, så bliver spændt på hvem der først får ordentligt fat. Fruhvirtova bliver i hvert fald mere udfordret her i sine egne partier, så spørgsmålet for mig er hvordan Jang kommer igennem sine egne.

En kamp der blev åbnet på 2,07 på Jang som hele dagen er steget og pt. er på 2,76, hvilket jeg nu finder spændende. Man kan kun forstille sig at markedet yderligere vil stige, men Marathonbet ligger lige nu et stykke over alle andre.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback