18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Levante - Valencia: Over 5,5 Kort - Tips & Spilforslag

Match center
20. december 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - Spanien Primera Division
Estadio Ciudad de Valencia    Pablo González
18. dec. 2021 kl. 19:16 (Opdateret 20. dec. 2021 kl. 22:59) 18/12
252
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sæsonens første "Valencia" derbi skal spilles på Estadio Ciudad de Valencia, som også er byens ældste klub! Der plejer at være tryk på den, og det kommer de også her!
Det taler for
 • "Los Granotes" ligger i en meget kedelig situation! De har 8 point og ligger nr. 20. De har endnu ikke vundet en kamp i ligaen og dermed at de slået rekorden for det hold der i 25 år er gået længst uden en sejr. Det er ikke ligefrem det man fejre i klubben! Tilgengæld har de for anden gang i denne sæson hentet ny træner!
 • Italienske Lisci er blevet hentet til klubben og han bragt sig offensivitet med og allerede nu er der blevet forbedret lidt på holdet. De spiller 0-0 hjemme imod Osasuna i Lisci første kamp, og desværre taber de s så 4-3 ude imod Espanyol i en kamp hvor de som minimum burde have fået póint! Det virker til at der bedre takter på vej, og det syntes jeg også man kan se! 
 • Valencia spiller som de hele tiden har gjort under Træner Bordalas. De havde godt lige et dyk inden vi kom ind i December hvor de over 11 kampe kun vandt én! "Los Murcielagos" ligger over Barcelona på en syvende plads. Midter tabellen fra 14 til 4 plads er meget tæt og der kan hurtigt ske rokeringer i tabellen. Nu har de syvende pladsen som de naturligt skal holde fast i! 
 • Valencia tog senest sejren imod Elche. Men ikke uden omkostninger da de igen lukker mål. De blevet meget offenive anlagt under Bordalas, men de er åbne som en bog bagud. De har kun holdt målet rent fem gange!  De får udfordringer her. Især når deres trup er ramt af både karatæner og skader! Derfor ser jeg faktisk Levante have en god chance på eget græs! 
 • Om Levante rent faktisk vinder over "storebroderen" er måske lige i overkanten, men jeg tror på de har gode chancer for det. Om ikke andet, så lukker begge hold mange mål ind, og deres offensive stile er meget lig hinanden. Det her med fuld fart over feltet og bringe defensiven med sig, men dermed også efterlade rum bagud! Og tror jeg de kommer til at forsvare sig voldsomt! 
 • Jeg tror vi får en voldsom kamp at se. Levante er i gode takter for snart at vinde deres første kamp i sæsonen, og Valencia skal for alt i verden ikke tabe deres selvtillid nu her hvor de er begyndt vinde kampe igen! Træner Bordalas er meldt ud som værende "Syg" om det er corona eller andet det ved jeg ikke, og derfor man brugt andre trænere i deres to seneste kampe! 
 • Valencia er uden Wass, Gomez, Lato og defensive spiller som Alderete, Foulquier og Lato. Det betyder snart vi har hold med offensivitet men et endnu dårligere forsvar! Og her kommer tror jeg vi ser en hårdt spillet kamp, hvor dommer fuertas virkelig kommer på banen og er nødt til at træde i karakter flere gange! 
 • Valencia er pt. det hold i ligaen der trækker flest kort. Levante ligger på en fjerde plads på same tabel! Jeg tror Valencia kommer i problemer imod Levante, og jeg tror bestemt Levante faktisk er motiveret for at komme ud og gøre det godt her og derfor tror kampen bliver spillet hårdt, og hvor man flere gange nødt til at trække i håndbremsen! 
Hold øje med
 • Selvom det sagtens kunne blive en kamp med mange kort, kan det også ske det går den anden vej, og at holdene formår at holde sig i skindet! 
 • Generelt i La Liga er der blevet trukket mange kort, men linjen er blevet holdt hårdt og dommerne kaster ikke bare kort ud som de før har gjort! 
 • Dommer Fuertes har ikke specielt højt kort snit pr. kamp. Faktisk ligger han med 4,11 gule kort pr kamp og det er i de ni kampe han har dømt ind til videre! 
 • Dommer Fuertes holder gerne en hård og høj linje. Han har tidligere i denne sæson dømt begge hold, og givet ét gult kort ud til hvert hold. Samt har uddelt ét rødt til Levante!  Hans snit på røde kort er dog det andet højeste i ligaen! 
 • Der kan være mere fokus på at holde kampen rolig. I sidste ende er ingen af holdene tilfredse med nul point, så det er måske ikke fra kamp start man skal give den alt!  Samtidig har denne sæsons derbis heller ikke budt på mange kort i kampene! 
Oddsmarked

Bookmakerne er næsten enige omkring oddsene! Hos Bet365 kan man få oddsene: 2,70 - 3,20 - 2,75
Hvilket giver 36% - 30% - 34% i chancevurdering! 
Den vil jeg tildels gerne købe, dog syntes jeg oddsene er lave og derfor vil jeg ikke gå på nogle af 1x2 resultaterne! 
Der er heller noget der i min verden ligger mere til den ene side eller den anden. Levante føler jeg ligeså godt kan tage sejren som et vel spillende Valencia hold kan! 

Dog syntes jeg faktisk odds 1,68 på over 5,5 kort er godt. Det er en høj linje men andre bookies måske med Marathonbet i undtagelse ligger på seks kort eller over! Hos Bet365 er oddset på 6 AH 1,70 hvilket er til den smålige side! 
Derfor skal vi ud på dette odds, også fordi at uanset hvilke argumenter man har for og imod kan det ikke benægtes at der er noget prestige i at vinde et Derby! 
Begge hold scorer i kampen er også værd at prøve! 

Kampens Forløb: 

Som udgangspunkt forventer jeg to hold der selvfølgelig sigter efter sejr, men som også gerne vil komme ud og give den gas til denne kamp. Det er noget helt specielt i denne by, og samtidig er det den eneste kamp i La Liga på den dato, så der er meget fokus på den. For begge managers vil der være pres for at vinde. Derfor kunne jeg godt se kampen starte stille ud og ellers udvikle sig hen over minutterne! 
Forhåbentlig starter den ud med et hurtigt mål og får også åbnet kampen op derfra! Det kunne være fedt at se! 

Trup Nyt: 

Levante: 4-2-3-1
Cardenas - Miramon - Vezo - Pier - Clerc - Campana - Pepelu - De Frutos - Bardhi - Morales - Marti 

Valencia: 4-4-2
Cillessen - Piccini - Diakhaby - Guillamon - Gaya - Soler - Muash - Racic - Duro - Guedes - Costa

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Laliga.com - Marca.com - Sportsmole.co.uk - Oddsportal.com - Betxpert.com - Levanteud.com - Valenciacf.com 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-02
- Bruger
- Ekspert
14:00 FC Midtjylland - Viborg: 1
1,75
15:00 Manchester City - Manchester United: X
6,15
16:00 Brøndby IF - Lyngby: Over 9,5 Hjørnespark
1,83
17:30 Leeds - Aston Villa: Flest hjørnespark Leeds
1,74
2022-10-03
- Bruger
- Ekspert
02:20 Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs: (AH: -3,5) 2
2,20
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Udsagnsspil ja/nej: "Eriksen bliver dansk topscorer"
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback