18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kristina Mladenovic - Lin Zhu: 2

26. december 2021 kl. 05:00 - Challenger - Seoul - indendørs hardcourt
25. dec. 2021 kl. 12:26 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 06:29) 25/12
64
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Sydkorea.

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Bwin Spil nu hos Bwin

Det kan godt være at Mladenovic kommer ind til kampen som det største navn, men vejen til finalen har været lidt skuffende fra hende. Hun var igennem endnu en 3 sæts kamp, og var denne gang tættere på at tabe end tidligere. På den ene side er det stærkt af hende hver gang at vinde disse kampe, på den anden side bliver modstanden også endnu stærkere nu, så meget tyder på hun ikke render med titlen.

Zhu har efter længere tids pause mødt om med en omgang "no bullshit" tennis. Man kan gisne om hvem af de 2 der har haft sværeste modstandere, men hendes kamp mod Kulikova viste at Mladenovic skal steppe markant op for at vinde her.

Zhu har indtil videre vist sig stærkere på alle parametre, og har flere titler fra Østen på itf før COVID-19. Mladenovic har dog vundet større titler end Zhu, men der ligger snart meget tilbage i tiden. Zhu har en utrolig aggressiv spillestil med en god forhånd.

Markedet er spredt men har været nedadgående på Zhu. Hvor vidt det fortsætter eller ej kan jeg ikke spå, men Zhu skal med det hun har vist indtil videre være smal favorit her.

God kamp.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback